Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.6.2021
 

Ensimmäiset pasunat iskee

Kuten huomaatte, alla olevassa kuvassa tällä hetkellä on kuin ensimmäisen pasunan kaltainen tilanne ja kenelle osoitettu? Huomaatte varmaan, että kyse on kolmanneksesta maata ja nimenomaan demokraattisille valtioille annettu vitsaus ja repuplikaaninen ja ns. raamattualue on vitsauksen ulkopuolella.

No mitäs sitten siellä ilmestyskirjassa taas lukikaan? Ensimmäinen pasuuna osoittaa vitsauksensa ilmaan. Meillä on jo ollut uutisia jättirakeista jne. ja nyt sitten nämä helteet: Ilm. 8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.

Jumalaton ja moraalitoin USA on saanut valtavat helteet osakseen ja kuten huomaatte, niin nimenomaan HLBT suvaitsevainen Massaschuhettesin alue, Boston koillisessa Amerikassa ja samoin luoteisessa Washingtonin osavaltio, elikkä Seatle/Portlandin BLM myönteinen alue on pahoin helteiden vankina. Tässä voisi ylösottoakin odotella, jos tämä tästä vielä pahenee.

Toinen pasunahan on suunnattu meriin ja kolmas maahan ja vesilähteisiin. Haluan huomauttaa vielä, että nämä pasuunat koskettavat 1/3 osaa maata, merta ja ilmaa mutta kun maljoja aletaan kaataa, niin ne menevät ns. ”pohjanmaan kautta” elikkä ne lasketaan täytenä. Tämän eron voit itsekin lukea Raamatusta ja samalla todeta että siellä on samassa järjestyksessa maljat, ensin ilmasto, eli helle, sitten tulee malja mereen ja lopuksi malja maahan, jokiin ja vesilähteisiin. Voi siis hyvin olla, että tämä on alkua… edellyttää nyt tietenkin morsiamen lähtöä ensin, sekä Israelin rauhaa ja pedon ilmestymistä. Petokin on niin merkillinen asia, ettei sitä noin vain monikaan osaa edes bongata, ennen kuin se itse julistaa jumaluuttaan keskellä Jerusalemia. Sitten vasta viimeisestkin tajuaa, kuka ja mikä.

 

Takaisin