Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.6.2021
 

Klasulta jälleen jymyuutispätkää USA:sta

Moni ajattelee, että no nyt nää on jo niin paksua, ettei tätä voi pitää mitenkään totena. Noh, siis kun katsotaan millaisen kuvan maailma olisi saanut USA:sta, jos se olisi iskenyt heti vaalien jälkeen Martial Law:n päälle, niin me näkisimme vain epämääräisen sotkun ja kaaoksen Yhdysvalloissa, jonka hallinto on ajautunut mahdottomaan tilanteeseen. Sellainen olisi monille maille kuin avoin peli aloittaa mitä tahansa sotia.

Trump on siis ollut äärimmäisen viisas, kun se vei asian Pentagoniin ja esitti sen minkä näki ja koki. Heillä oli aikaa suunnitella ja aalto aallolta viedä asioita eteenpäin rauhanomaisesti, hakematta äärimailta turhia äkkipikaisia reaktioita.

Elikkä tässä syy- suhde seuraukset ovat hyvin ymmärrettävissä ja ettei sotaoikeutta voida käydä USA:n maaperällä, koska FBI ja se oikeuslaitos ovat mädänneet ja odottamassa pääsyään samoihin oikeussaleihin muiden maanpettureiden kanssa ja kohtaamaan ankarimmat tuomiot mitä voi kukaan saada. Kuolemantuomioita niistä jaetaan, kun on kyse maanpetturuudesta. Ei siinä anneta armoa, oli se sitten Bill Clinton tai Barack Obama. Laki on ehdoton.

https://www.youtube.com/watch?v=L0l4ctqipP4

 

Takaisin