Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.6.2021
 

Kesäpäivän seisaus on 21.6.

Jos jotain vielä sopii odottaa kesän kynnykseksi, jotta Laulujen laulu 2:10-13 voisi toteutua järjellisellä tavalla, niin se on tämä kesäpäivän seisaus. Tämä päivä on joka vuosi ollu sellanen mietintämyssyn paikka.

Omerin laskentahan kuuluu, että kun olette laskeneet, niin sen jälkeen tuokaa Herralle kaksi kakkua, synnissä happamena siis leivottu. Kaksi kakkua ovat siis elävät ja kuolleet morsiamet.

Kun sanotaan lause, ”sen jälkeen”, johon ei ole aikamääreitä liimailtu kiinni, niin meille jää pelkkä kohtuuaika, jonka sisällä pitää tämä ”sen jälkeen” hetki tapahtua.

No tuossa oli taas uusia omerin laskennan tulkitsijoitakin ilmennyt. Markku veli niitä minulle laittoin joku päivä sitten. En niistä sillee ymmärtäny mitään mutta sen ymmärsin, että niissä laskettiin omerin päättyväksi vasta tänään tai huomenna, joten sikäli maanantai 21.6. voisi olla hyvä päivä.

Eikös meille ole luvattu hurjia helteitäkin, jotta saadaan Tuomaksen hellehattuinen varas unikin tähän liitettyä.

Maailman uutiset ja tilanne Israelissakin on sen kaltainen, että siellä voisi tapahtua hyvinkin radikaalia milloin tahansa, koska siellä puhaltaa aivan uudet tuulet ja se näkyi heti, koska oikeistoradikaalit saivat pitää saman tien Jerusalemissa mielenosoituksensa, joka on aiemmin heiltä kielletty.

Samoin USA:ssa, olikohan se nyt Georgian osavaltiossa on paljastunut, ettei vaalikupongeista ole tallessa varastokirjanpitoa. Se on kadonnut, joten siellä ei voida tietää äänestäneiden ja laskettujen kuponkien määriä. Tämä tarkoittaa USA:n perustulain mukaan sitä, että äänestys tässä osavalatiossa mitötöityy. Näin ollen USA jatkaa kohti katastrofiaan, yhä kiihtyvällä tahdilla Bidenin ollessa Euroopassa. Ehkä hänen olisi syytä jäädä asumaan jonnekin Skotlannin vuoristoon piiloon, koska kohta häntä viedään ku litran mittaa.

No joo, mutta odotellaan vielä juhannukseen ja sitten joudun ainaski minä suuntaamaan katsetta surumielin, leuka rintaan painettuna eteenpäin, kohti syksyä. Tovottavasti niin ei käy, rukoilkaamme kaikki, että Jeesus pian palaisi hakemaan morsiamen pois.

 

Takaisin