Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
26.5.2021
 

Profetioiden valossa

Lumensyvyys edelleen Lapissa osoittaa, että tilanne profetian osalta on edelleen avoin. Lumien pitää olla pois, kun Venäjän liput saapuvat. Siellä siis on edelleen muutama sentti lunta.

Sitä paitsi, se 2014 nähty uni sisälsi tulon Kilpisjärveltä. No se nyt ei ole mikään ihme, että siellä lunta on eniten ja pisimpään, koska se on alueena karuinta koko Suomessa. Mutta miksi uni annettiin siten, että Kilpisjärven kautta tulimme Ivaloon. En tiedä! Mutta joka tapauksessa tilanne elää ja on päällä, nyt vielä joka hetki.

Tänään on Henryn mainitsema päivä 26.5. joka on täysikuu ja tasan 15 vuotta sitten Lordin voitonjuhlat järjestettiin myös 26. toukokuuta 2006  jota oli paikalla katsomassa yli 80 000 ihmistä. Muistan sen päivän hyvin, se oli mustaakin mustempi päivä, jolloin puoli Suomea kumarsi saatanaa. Nyt oli sijoitus kuudes ja teema sama!

Maricobasta Arizonasta on myös profetioiden valossa tulossa niin iso uutinen, että se sekottaa koko USA:n täysin pirstaleiksi purkautuessaan ilmoille. Samoin tekee nyt Valko-Venäjän ja EU:n tilanne, jossa Venäjä saa tilaisuutensa näyttää tukensa ja mahtinsa USA:n samanaikaisesti painiessaan sisäisten ongelmiensa kanssa, eikä näin ole häiritsemässä, muutenkaan, kun Biden on väsynyt vässykkä, jota ei kiinnosta oikeen mikään. Tämä kaikki on siis vain päivien ja viikkojen kysmys, eli voimme kohottaa päämme, koska vapautuksemme on lähellä.

Tässä on paljon mietittävää ja viikko aikaa. Herramme Jeesus vahvistakoon meitä kaikkia näinä päivinä!

 

Takaisin