Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.5.2021
 

Tilannekatsaus joidenkin profetioiden valossa

Olemme nyt todella lähellä omerin laskennan päätöstä, 23. päivä klo 18:00 jolloin laskennan 50. päivä tulee täyteen ja tätä silmällä pitäen katsomme mitä 3. Mooses 23. luvussa mainitaan: Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.

Tuo seitsemäs sapatti pääsiäisestä on siis HUOMENNA ja 50. päivä YLIHUOMENNA klo 18:00, jonka JÄLKEEN…

Jos joku ihmettelee, että hetkinen, miksi sunnuntaina klo 18 jälkeen on se 50. päivä, niin se selviää tuosta Mooseksen jakeista, koska laskeminen alkaa vasta sapatin jälkeisestä päivästä, elikkä sunnuntaista 7 viikkoa ja 50. päivään saakka, niin siksi siinä tulee sellainen olo, että ei tää menny ihan oikein, että se menee maanantaille saakka. Mut kyllä se niin vaan menee… maanantai aamupäivä olisi otollinen, jolloin koko maapallo olisi siirtynyt 50. päivän jälkeiseen aikaan.

Tässä kohtaa tullaa selvään tulkintaan taas, kuten joka vuosi ollaan tehty. Onko se päivä maanantai 24. päivä? No loogista on, että se olisi. No voisiko se mennä viikon pari ohikin, no voisi joo, kun kaiken lisäksi on sen 10 päivän ahdistus meillä tiedossa.

Eilenhän Henkka toi meille videon, jossa ladattiin aika paljon 26. päivälle.

Mutta faktoina voimme pitää Raamatun ennustuksia ja siksipä meille huomionarvoinen asia morsiamen ylösoton ajankohdasta löytyykin Salomonin laulusta morsiamelleen, (Laulujen laulu 2:10-13) jossa tämä laulaa, talvi on mennyt menojaan ja kesä on tullut, nouse sinä kaunokaiseni (morsiameni) ja tule.

Elikkä vuosittainen ajankohta morsiamen ylösotolle on juuri nyt käsillä. En minä oikeen näe mitään muuta ajankohtaa oikeaksi. Onko se sitten laskennallinen vai ei, niin siihenkin Raamattu antaa meille selityksen, (Aamos 3:7) jossa sanotaan, ETTEI HERRA TEE MITÄÄN, ELLEI ENSIN ILMOITA SIITÄ PROFEETOILLE! Tämä on niin vakuuttavaa tekstiä, että jonkun on siis pakko tietää tämä jo nyt ja samasta syystä uskon, että siksipä se päivä on kerrottu jo Raamatussa ammoin ja mikä olisikaan hienointa, niin Mooses, joka oli Israelin kansan paimen, (me olemme Israel) joka vei kansansa luvatun maan eteen, hän sen profetian saisi kertoa päivälleen ja se olisi juuri tämän 3. Mooseksen 23:15-17 jakeissa kerrottu. Siinä Jumalan sana, Aamos 3:7 kävisi toteen.

Mutta meillä on muitakin maallisempia ja uudempia profetioita, etenkin Niilo Ylivainion viljapeltonäky ja Tuomaksen yöllinen varas uni hellehattuineen. Ylivainio näki suuren myrskyn nousevan idästä ja olevan jo päällä, kun vanhat vankkurit lähtevät liikkeelle. Kun taas Tuomas näki unessa yöllisen varkaan hiippailevan hellehattu päässä ja t-paita päällä, joten tämä kertoo taas säätilasta, jolloin ylösotto tapahtuu. Nythän näistä kumpikaan ei ehdi muuttua miksikään, ennen maanantaita. Tai sitten pitää ihmeitä tapahtua ja äkkiä.

Me olemme siis tulossa 24. päivään maanantaille ja sekä Ylivainio, että Tuomas profetioineen, ovat armotta jäämässä nyt siis täyttymättä. Mutta kun asia ei mielestäni olekaan niin yksinkertainen… siksi kun ylösottoja tulee olemaan kaksi.

Miksi Raamatussakin on niin ristiriitaisia ylösottovertauksia? Toinen lähtee varkain kenenkään huomaamatta ahtaasta portista ja toinen taas ”ylkä tulee” huudoin, hälytyskellot kaulassa, kun 5+5 neitsyet, viisi otetaan ja toinen viisi jätetään periaatteella.

Näinpä jos olisi vain yksi ylösotto, niin Jeesus olisi Matteus 25 neitsytvertauksessaan puhunut tietysti yhdestä viisaasta ja yhdekästä tyhmästä neitsyestä. Olihan Jeesus tehnyt saman vertauksen aiemminkin, kun hän paransi ihmisiä. Yksi kymmenestä muisti kiittää häntä siitä. Samoin että mikä sellainen varas on, joka tulee kello kaulassa jonkun huutaen kovalla äänellä, hei ylkä tulee, laittakaa kiiresti lamput kuntoon. Ei se ole varkaan toimenkuvaa varkain käymisestä, vaan jonkun tohelon, joka kompastuu talossa kaikkiin särkyviin esineisiin, niin että koko talo herää.

Mooses opetti Jumalan ohjaamana viljapellon korjuun. Ensin otetaan näyte viljasta ja viedään se Herralle. Sitten korjataan pääsato ja jätetään pellon reunoille viljaa, jotta kulkumies voisi syödä siitä. Tällä hän tarkoitti Jeesuksen paluuta, joka lukee Luukkaan 12:35-36 jakeissa, odottakaa lamput palamassa kun Herra palajaa häistään. Hän sanoo tämän juurikin niille tyhmille neitsyille, jotka menivät myyjäin luo ostamaan öljyä ja kun he palasivat lamput täynnä öljyä, niin sato oltiin jo ehditty korjata ja he jäivät pellon reunoille lamppuineen.

Meillä on siis kaksi aivan samanlaista ylösottoa, ensin kuin varas yöllä ja toinen sellainen, jonka jokainen näkee tapahtuvan ja siksi kaikki alkaa laittaa lamppujaan kiireellä kuntoon. Nämä kumpikin ovat siis peilattavissa maalisten profetioiden valossa.

By the way, jos pelastus olisi vain pelkkä yksi ahdas portti, josta vain harva menee sisälle, niin Jeesus olisi häviäjä ja saatana lavean kadotusportin herrana voittaja. Niin se ei saa mennä, koska valkoinen hevonen lähti voittajana voittamaan. Moni menee silti kadotuksenkin portista… no tästä voisi puhua pitkäänkin… jatketaan siis asialla.

Eli selvää on se, että morsiamen on lähdettävä varkain ja KESÄN KYNNYKSELLÄ, kun taas ns. häävieraiden, elikkä pääsato lähtee taas normaalin viljankorjuun aikaan SYKSYLLÄ.

Ehkä suurempi mysteeri vielä on siinä, että meneekö pääsadon korjuuseen vuosia vai ei? Voisko jopa olla niin, että pääsato tulisi jo kesän päätteeksi? Vai meneekö se 3 ja puoli vuotta vielä ja sitten syksyllä 2024 pääsato. Aloin itsekin epäilemään tätä yhtälöä säkkipukuisten todistajien kautta. Nuo todistajat alkavat työnsä aika pian, nimittäin morsiamen ylösoton jälkeen ja se kestää vain 1260 päivää ja kaiken lisäksi me voimme nähdä mihin kohtaan vihan aikaa nämä teloitetaan ja se tarkoittaisi, että ahdistuksen aika ja vihan aika yhdessä menee säkkipukuisten työajan yli reippaasti. Niinpä säkkipukuiset eivät voisi joko aloittaa heti morsiamen jälkeen, vaan paljon myöhemmin, jos kokonaisaika olisi tuon 7 vuotta. Se on sikäli kummallinen yhtälö, joka pistää miettimään. Kaiken huipuksi Jumalan on lyhennettävä niitä päiviä, joten vaikeaa on tämän lajin täysi ymmärrys.

Kehotan siis seurakuntaa varautumaan lähipäivinä ahdistukseen vaikka itse olen kokenut sitä jo 15 vuotta, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Välillä enkelit ovat oikein palvelleet minuakin ihanasti ja olen saanut nauttia täydellistä turvaa ja huolenpitoa. Minä olen ainakin saanut elää kuin lintu, jota Herramme pitää kämmenellään. Siitä saan olla kiitollinen, vaikka maallinen elämäni minulta onkin viety, niin, perhe, sekä kunnollinen toimeentulo kuin terveyskin. Onneksi on sentään katto pään päällä ja ruokaakin aina riittävästi.

Maanantai aamu on siis sellainen hetki, jolloin voisi tempaus tapahtua mutta yhtä kaikki, se voisi venyä vielä sen 10 päivää. Toivottavasti ei enää mene vuosi taas… Asia selviää vasta kun pääsemme pois tai ilmenee muuta, joka on raamatullisesti verrattavissa ja punnittavissa terveeksi sanomaksi.

Voimia veljet ja sisaret teille kaikille. TULE HERRA JEESUS!

 

Takaisin