Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.5.2021
 

14-15.5. törmään tähän vähän väliä

Kumma päivämäärä kummittelee, varsinkin tämä 14.5.2021 päivämäärän ylittäminen on ollut monella tapaa minulle sellainen, johon olen hengessä saanut tuntea suurten tapahtumien päivän aatoksi. Maailmalla on tapahduttava jotain, joka saa morsiamen hätkähtämään, että ”NYT” ja samoin penseän sanomaan, että nyt se tapahtuu mistä nuo puhuvat. Jotain mullistavaa, muttei koko maailmaa järkyttävää. Ainoastaan hertättävää!

Itsekin täytän 15.5. viisikymmentä seitsemän vuotta ja tunnen kyllä sielussani, että tänä keväänä se vihdoin tapahtuu. Olen paljon rukoillut ja seurannut maalman tapahtumia. En tosin ole kovasti kommunikoinut, koska voimani ovat olleet vähissä jo parikin vuotta, etenkin missään Suomi24:lla jaarittelua ja siellä turhaa suun soittoa harrastamassa.

Tällä hetkellä etenkini USA:n tilanne näyttää suorastaan järisyttävän pahalta, jopa pelottavan pahalta, mikäli en olisi uskossa. Nimittäin siellä kulissien takana tapahtuu tällä hetkellä jotain, jota voisi verrata ylikuumenevaan boileriin, joka nostaa painetta, eikä kukaan ulkopuolinen näe mikä uhka siinä on, jos se ei enää kestäkään. Koko pannu räjähtää arvaamatta ja tuhoaa kaiken ympäriltään. Sellaiseksi voisin kuvailla USA:n tilannetta, kuin savuavaksi tulivuoreksi, jota ei kukaan voi mitata koska se tapahtuu, heti tai ehkä vuoden parin päästä vasta mutta se on väistämätöntä.

USA:n poliittinen asetelma on muuttunut 20 vuoden aikana kuin kaksi vesivärinappia unohtuneena vesisateeseen. Ne eivät ole enää sininen ja punainen, vaan ne ovatkin yhtäkkiä jotain ihan muuta. Ne ovat yhtäkkiä globalistit ja kansallismieliset, eivätkä enää demokraatit ja konservatiivit.

Esimerkiksi Bill ja Hillary Clinton olivat erittäin hyvää pataa George Bushin klaanin kanssa, samoin kuin Obamat ja yhdessä USA:n rikkaiden yritysjättien, somejättien kuin monen muun kanssa, nämä muodostavat aivan uuden ryhmittymän, joiden agendaan kuuluu laittomuus.

Kaikki alkoi jo yli 20 vuotta sitten, kun Bill Clinton oli vielä vallassa mutta joutui sitten luovuttamaan paikkansa Bush nuoremmalle. Tästä alkoi muutos, jota on kestänyt aina tähän päivään saakka. He oppivat mm. Venäjältä propagandan tehokkuuden ja mediavoimien käytön. Samoin he huomasivat että kun asioita vain toistaa, toistaa ja toistaa, niin kansa alkaa niihin uskoa, vaikka ne olisivat kuinka päättömiä ja perättömiä.

He oppivat silloin salaliittojen mahdollisuuden mm. WTC tornien muodossa ja ymmärsivät hyvin, että kansaa voidaan viedä kuin litran mittaa, kunhan on pokkaa ja taustalla koko median voimavarat.

Nämä muutosvoimat veivät USA:lta avoimuuden ja vapauden, joka johtaa globalismiin, laittomuuteen ja totalitarismiin.

Silloin alkoi tämä vertauskuvallinen kuumavesiboileri täyttyä ja kun katsomme mitä tapahtui: näemme että Obama pilasi lähes koko Amerikan toimillaan, aloitti enemmän sotia kuin yksikään presidentti ennen häntä, hän otti enemmän valtiovelkaa, kuin kaikki maan presidentit koskaan ja saattoi USA:n talouden ennen näkemättömään kurjuuteen, rikollisuuteen ja pahoinvointiin. Hän vihasi Israelia ja auttoi Irania. Hedelmistä te tunnette puut.

Hillary Clinton puolestaan oli täysin varma naureskellen, että hän jatkaa sillä samalla Omaban linjalla, eikä se tyhmä koppava Trump saa millään voittoa vaaleissa. Toisin kävi ja Trump käänsi kelkan takaisin ja siunauksellisesti, sai maan takaisin entiselleen, eikä aloittanut ainoatakaan sotaa, nosti maan talouden ennätykselliseen nousuun, rikollisuuden laskuun ja kansa tykkäsi hänestä, mutta media ja globalistit ei. Hän rakastaa Israelia ja pisti Iranin ojennukseen. Hedelmistä te tunnette puut.

Niinpä media ja koko Hollywood yhdessä aloittivat ennen näkemättömän lokakampanjan Trumpin kaatamiseksi, eikä sekään olisi edes auttanut Trumpin suosion kaatoon ilman sitä tarkkaan suunniteltua vaalivilppiä.

Bushin aikana Obama näki ja otti mallia, kun Putin oli miehittänyt kaikki Venäjän suurimpien kaupunkien ja hallintoelimien tärkeimmät virat itselleen lojaaleilla henkilöillä. Kun muistelemme taaksepäin, mitä Obama teki, kun se vaihtoi CIA:n ja FBI:n jne. johtajia, kuin myös teki salaisesta palvelusta itselleen, vaan ei USA:lle lojaalin.

Mutta mitä tapahtui kaiken tämän jälkeen, se panee miettimään? Trumpilla on ollut jatkuvasti erinomainen suhde USA:n syviin kansan riveihin ja tämä on tykätty kaikkialla, sanoi media asiasta mitä hyvänsä. Samoin se kaikkein tärkein asia, mikä USA:ssa on, Pentagon, joka tietää mitä todella tapahtui marraskuun ja tammikuun välissä. Siellä tiedetään tasan tarkkaan, että Trump on oikea presidentti ja sitten heidän oli valittava kahdesta vaihtoehdosta, Martial law, tai asioiden seuranta ja kontrollointi, joista he päätyivät siihen jälkimmäiseen, ettei koko maailma näkisi heti ja nyt USA:n alemuustilaa.

He antavat nyt Bidenin luulla olevansa vallassa, Trump on vetäytynyt taka-alalle ja suunnittelee muka 2024 vaalejaan. Täytyy ottaa huomioon sekin, että Trump vei ydinasesalkun lähtiessään Valkoisesta talosta. Mihin siis ydinasesalkku katosi sitten? Hyvä kysymys… uskon nimenomaan, että Pentagoniin, minnekäs muualle.

Sen sijaan Pentagon ja monet Trumpille lojaalit tahot tekevät taustatyötä, joka johtaa sitten kerralla suureen näytökseen, joka ravisuuttaa koko maailmaa, USA:n todennäköiseen ja profetoituun hajoamiseen.

Nyt on jopa huhuja ilmassa, että kymmenkunta tärkeää demokraattihenkilöä olisi pidätetty ja viety sotaoikeuden eteen Pentagoniin. Faktaa se, että tammikuussa kummallisten tapahtumien yhteydessä muutama CIA:n agentti Ranskassa joutui aseelliseen välienselvittelyyn USA:n erikoisjoukkojen kanssa ja erikoisjoukot veivät 6.1. Pelosin läppärin.

Nyt tuli myös faktauutinen, jossa Bushien kesämökillä oli salaisen palvelun agentti kuollut virkatehtävässään.

Melkoista touhua, jos ajattelee, minkälaisia huhuja sitten myös liikkuu, aina Hillary Clintonin hirttämisestä sotaoikeuden jälkeen saakka.

Niinpä siellä saattaa olla taustalla äärimmäisen kriittisiä tapahtumia, aina koko tämän klaanin pidättämisestä, niin Clintonien kuin Bushien.

Aika näyttää… mutta hyvin kummalliselta tuntuu, kun tiedämme myös sen faktan, että FBI oli tehnyt iskun Trumpin ex. asianajajan, Guillianin asuntoon, vieneet sieltä papereita ja kaikenlaista tietokonetta ym. niin kyllä takana on paljon asiaa, mistä emme tiedä. Eräs FBI:n agentti oli pahoitellut vieläpä Guillianille lähtiessään asunnosta, pelastaakseen nahkansa jatkossa. Eikä ihme ollut sekään, ettei Kamala Harriskaan eronnut kongressin virastaan, ennen kuin oli täysin varma, että hänestä tehdään varapresidentti. Niinpä jo pelkkä näiden epävarmuus osoittaa vilpin.

Onko siis niin, että 10 päivää aikaa ja sitten voimme odottaa isoja uutisia? Omeriin on aikaa nyt 21 päivää.

 

Takaisin