Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.5.2021
 

Hesekielin ennustukset

Tuolta eräältä Whattsup ryhmästä kaappasin linkin ja liitän sen tänne, koska oli niin hyvässä hengessä tehty ja kaikin puolin viihdyttävä ja jopa melko selkeä. Kiitos tekijälle!

Kuitenkin haluan tekijällekin huomauttaa, pari asiaa Hesekiel 38. luvusta, josta mielestäni löysin nimenomaan Suomen Lapin. Mikään muu maa se ei voisi olla!

Hesekiel 38. jakeissa täytyy ottaa pari tärkeää asiaa huomioon ja tässä linkissä ne oli ohitettu, kuin niitä ei olisikaan.

Ensinnäkin se, että Goog ja tämän joukot ensin AIKOVAT hyökätä, vaan eivät hyökänneetkään, vaan saivat mieleensä jotain muuta ja sitten he hyökkäävät suojattomaan maahan, joka elää vailla muureja, salpoja ja ovia. Niinpä Israel ei missään nimessä voi olla tällainen maa, koska heillä nimenomaan on muurit, salvat ja ovet, sekä ovat jopa kolminkertaisen ilmatorjunnana suojan takana, joka on kaiken lisäksi maailman kehittynein suoja. Ei Jumala antaisi sellaiseta profetiaa ja kaiken lisäksi tässä on ääripäät kysymyksessä, jotta jokainen voisi hoksata, ettei kyseessä missään tapauksessa voi olla Israel, vaan maa joka asuu maan navassa. Jumala toki tiesi Hesekielille senkin ilmoittaa, vaikkei kukaan tiennyt kompassista mitään tuohon aikaan, puhumattakaan napapiiristä. Pohjoiset maat olivat silloin vielä paksun jään peitossa.

No mutta nauttikaa videosta, se oli kerta kaikkiaan hyvä ja kiva katsella:

 

Takaisin