Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.5.2021
 

Päivi Räsänen joutuu vastaamaan oikeudessa Raamattuun vedoten

Päivi Räsänen joutuu oikeuteen syytettynä mielipiderikoksesta, jolla on raamatullinen perusta ja pohja kaikille terveeksi elämän ohjeeksi. Tämä maailma koittaa muuttaa lakia raamatullisesti laittomuuteen, Jumalan vastaisuuteen ja saattaa sitten ajatusrikos voimaan.

Vain aviossa olevan miehen ja naisen välinen seksi on normaalia. Heti kun menemme siitä kehyksestä ulos, niin homma alkaa rakoilla, ei välttämättä heti juurikaan, mutta se kuitenkin pahenee iän- ja elämän myötä. Tavallinen avioelämä saattaa muuttua yhtäkkiä hyvin epänormaaliksi.

Vuorisaarnassa Jeesus kuvaili tyypillistä ajatussyntiä, että kun katsot veljesi vaimoa himoiten, olet sen tehnyt jo. Tässä siis paljastuu ajatusrikos, ei ihmisyyttä kohtaan, vaan Jumalaa kohtaan, jolle et voi paeta ajatuksiesi taakse, vain hymyillen sanoa, että kaikki hyvin, en ole tehnyt mitään.

Ihmisillä saattaa olla piileviä syntiin himoavia lihan himoja, jos vaikka millaisia, joista he eivät ehkä edes puhu kenellekään koko elinaikanaan. He saattavat pelätä itseäänkin ja siksi eivät uskalla koskaan paljastaa niitä. Mutta toisille se taas lähtee ja muuttuu teoiksi tai ainakin yritykseksi jonkin päihdyttävän aineen yhteydessä, kuten kaikkien inhoama pedofilia.

Pedofilia kuuluu parafiloihin jotka ovat epätyypillisiin kohteisiin liittyvää seksuaalista mieltymystä ja ne luokitellaan tautiluokitus järjestelmään. Osa parafilioista ei aiheuta välttämättä mitään erityistä ongelmaa, mutta osa taas on hyvinkin vaikeita, vakavia ja äärimmäisen kuvottavia, eikä kukaan kiistä edes sitä.

Emme me edes tiedä, kuinka suuri osa kärsii tästä lihan himo synnistä ja kuinka moni taas jo harjoittaa sellaista mm. juuri videoiden kautta.

Olikohan se seitsemänkymmentä luvulla, kun homoseksuaalisuus poistettiin psyykkisten seksuaalisairauksien listoilta, elikkä parafilioista. Tuohon saakka tiedettiin, että homoseksuaalisuus ei ole normaalia, joten ei ole vaihtoehtoa. Veteen ei voi piirtää viivaa, se on joko rantaviiva tai vesi, eikä siinä ole vaihtoehtomuotoa. Homoseksuaalisuus on siis epänormaalia, eikä normaalia, aivan kuten pariskunnat alkavat vaihdella paria ja etsivät tuolla kolmatta osapuolta. Se menee avioliitosta ohi ja yli, eikä näin enää ole normaalia, vaan on silkkaa parafiliaa.

Moni homo on takuulla pysynyt kaapissaan, eikä ole kenellekään kertonut asiasta, aivan samalla tavalla, kuin joku on avioliitossa ja hän himoitsee muita naisia muttei ole uskaltanut sitä toteuttaa. Toiset ovat taas toteuttaneet, eivätkä he voi enää koskaan sen jälkeen hyvin, elleivät tunnusta tekoaan. Näin se menee ja sillä tavalla meidän omatuntomme on luotu meille.

Tämä maailma ei kykene näkemään, että ajatusrikos on Jumalaa kohtaan tehty rikos ja yhtä tuomittavaa, kuin käytännössä jo tehty rikos. Siksi me kaikki tarvitsemme joka päivä Golgatan veriuhrin, joka meidät suojaa päivästä toiseen. Meidän tehtävämme on kilvoitella ja tehdä kaikkemme, jotta taistelemme syntisyyttämme vastaan. Paras tekosi on juuri näiden asioiden tunnustaminen Herralle Jeesuksella ja pyytää päästämään pahasta, eikä saattaa meitä kiusauksiin.

Toivottavasti mahdollisimman moni tajuaa tämän aiheen syvimmän olemuksen.

 

Takaisin