Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
30.4.2021
 

Uskovien huulilla nyt – onko tämä se kevät?

Kun katselen historiaa, olen nyt neljättätoista kevättä laskenut omerin ja olettanut sen olevan se hetki, jolloin morsian lähtee. Tästä on niin isoja raamatullisia esikuvia ja viittauksia juuri tähän, etten koskaan voisi muuksi sitä muuttaa. Kuitenkin joka kesä kun omer on mennyt ohi, niin haluaisin uskoa muuhunkin, koska haluan vain Jeesuksen luo ja enkelien toimivan ja hakevan meidät. Kuitenkin, joka vuosi tämä on vaan mennyt ohi, kuin Niilo Ylivainion viljapelto näky. Se näkyy ja häipyy…

Nyt on taas viljapeltonäky edessämme! Onko tämä se kevät?

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä.
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa.
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan.
Mutta tämäkin kuva katosi.
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla.
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.
Siihen päättyi näky.

Em jaksa uskoa, että Niilo oli väärässä tässä. Meidän on kuunneltava tarkkaa myös se, mitä Jeesus sanoi, samoin Paavalilla oli joitain hyviä vihjeitä meille tänne tälle ajalle rohkaisuksi. Näitä on muutamia tärkeitä:

Ensinnäkin Jeesus sanoi, että emme aikaa ymmärrä mutta ajan merkit me ymmärrämme. Tämä vihje on hyvä käsittää, vielä kun sen liittää Matteus 24 luvun Jeesuksen sanoihin, että ”kun te näette sen tapahtuvan”. Samoin kuin Paavali sanoi, että teille se päivä ei tule yllätyksenä, koska olette valon lapsia. Niinpä voimme olla TÄYSIN varmoja, ettemme me ylläty. No emme tietenkään ylläty, hyvänen aika, jos näin odotamme XD (nauruhymiö.

Mutta jos katsomme vaikka Niilon näkyä, niin meidän täytyy nähdä ennen 24.5. hyvissä ajoin Venäjän nouseminen itärajalla meitä vastaan tai ainakin pelotteen alkavan, koska Niilo näki myrsyn olevan jo tulossa päälle saakka. Tässä on siis enää runsaat kolme viikkoa aikaa ja jos myrsky nousee, niin sen pitäsi alkaa viikon tai kahden sisällä.

Muut ajanmerkit näemme mm. siten, että Päivi Räsänen joutuu nyt oikeuteen syytettynä Jumalan sanan kertomisesta. Tämä on ehdottomasti ajan merkki. Samoin on meidän maan taloustilanne, sen hallituksen jumalattomuus ja moni muu. Meillä on paljon odotettavaa tämän kolmen viikon ajan.

Niilon käky on jo muutenkin toteutunut aiempina keväinä ko. viljan osalta. Kuva vain on kadonnut edestämme, aivan kuin filmissä ns. ”feidaus” tapahtuu, jossa kuva vaan menee hitaasti pois mustaan ja alkaa uusi kuva.

Me olemme nähneet jo monta merkkiä, joten voimme olla aikalailla valmiita nyt, mutta edelleen silmät auki ja odottavalla mielellä.

Olkaamme kammioissamme ja odottakaamme ylkää!

 

Takaisin