Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
19.4.2021
 

Morsian ei ole sokea ylkänsä tulolle!

Tämä pelastussanoma ei ole koskaan ollut poliittinen kannanotto, vaan enimmäkseen vartiovuoron tehtävän täyttämistä ja kertoa mikä hetki yöstä on. Me seuraamme maailman tapahtumia, etsimme mikä on oikein ja mikä väärin, seuraamme sydämen ääntä, hyvän paimenen ääntä ja odotamme herkeämättä, milloin Jeesus hakee vihdoin omansa. Se on eräs syy, miksi tämä sivusto on perustettu ja toinen on se profetia, jotta kun tempaus on viimein tapahtunut, niin se antaisi lohtua tänne jääville, etteivät luovuttaisi ja masentuisi, vaan heräisivät hakemaan öljynsä sammuneisiin lamppuihinsa. Nimittäin Jeesus ei ole julma ja yksoikoinen Jumala, vaan armon ja pitkämielisyyden ja ymmärryksen, viisauden ja Rakkauden Jumala.

Jeesushan sanoi, että aikaa me emme ymmärrä, mutta ajan merkit kyllä ja nyt lähdetään katsomaan tämän ajan merkkejä. Tuli nimittäin aika pommi uutinen USA:sta, joka saattaa silti olla pelkkä valeuutinen. Mutta tässä uutisessa on paljon yhtymäkohtia todellisiin seikkoihin, joista moni puoltaa tätä jopa huutamalla.

Uutisessa sanottiin Bidenin yrittäneen seurueineen kaikkineen mennä noin vain Pentagoniin puhumaan aselaistaan ja selventämään mistä on kyse. Yhtäkkiä salainen palvelu ja presidentti Joe Biden torjuttiin Pentagonin portilla, eikä heitä päästetty sisälle. Siellä on varmasti käynyt melkoinen suukopu, jossa salainen palvelu ja moni muukin on yrittänyt käyttää vaikutusvaltaansa. Pääsynesto oli ilmeisen ehdoton, josta syystä Bidenin kerrottiin tiuskaisseen että ”se äpärä on varmaan tuolla sisällä”, tarkoittaen tietenkin Trumpia.

Laitan alle aiheesta Operaatiokeskuksen Klasun tekemän videon.

Itse ajattelin asiaa hieman lisää ja muistelin että Trumphan vei ydinasesalkut lähtiessään valkoisesta talosta. Mihin salkut siis loppujenlopuksi päätyivät? Uskon että Pentagoniin ja ovat siellä edelleen ja jos Biden on saanut jotkut salkut, niin ne on takuulla feikit.

Toiseksi jos mietimme mitä tapahtui noin vuosi sitten, niin CIA oli pyytänyt erikoisjoukkojen yksiköitä apuun johonkin tehtävään, jossa näille oli syntynyt tulitaistelu, jossa sai muutama sotilas surmansa. CIA on siis USA:n Demokraattisen puolueen hallussa hyvin pitkälle ja Pentagon antoi silloin CIA:lle lausuman, ettemme tule antamaan teille enää koskaan sotilaallista apua.

Viime marraskuussa heti vaalien jälkeen Pentagon määräsi erikoisjoukot Ranskan USA:n lähetystöön hakemaan tietokoneet sieltä pois, joilla epäiltiin USA:n presidentin vaalien tulosta peukaloitaneen. Tuolloin syntyi taas USA:n sotilaiden ja CIA:n välinen tulitaistelu ja tietokoneet saatiin Pentagonin haltuun. Samoin tammikuun 6. päivän parlamenttitalon valtauksessa oli Pentagonin johtama operaatio, jossa haettiin mm. puhemies Pelosin lap top pois Pentagonin haltuun. Näin ollen kun valveilla ollut maailma odotti että ottaako USA:n haltuun sotilasjuntta, vai ei, niin tapahtui tämä jälkimmäinen, ei ja asia jäi niin, että Biden sai alkaa ns. maan ”presidentiksi”. Tätä samaa mietti varapresidentiksi aikonut Kamala Harris, joka viime tippaan saakka piti kongressipaikkaa hallussaan, eikä eronnut, ennen kuin oli varma, että hän pääsee varapresidentiksi.

Tämä ei silti tarkoita, että Pentagon olisi koskaan asiaa hyväksynyt ja siksi se on ollut hiljaa, vaan se tietää ja on aina tiennyt totuuden, vaan ei anna sitä ilmi, ainakaan kaiken tämän valossa sitä suuremmalla syyllä, jos ajattelemme, että USA:n maine demokratian esikuvana, olisi mennyt jos vaalivilppi olisi päättynyt sotilasjunttaan. Se olisi ollut niin iso isku, joten Pentagon varmaan antaa Bidenin luulla, että se saa johtaa maata, kuin ei mitään olisi muttei loputtomiin. Pentagon on odottanut ilmeisesti koko ajan, että oikeusjärjestelmä kaataisi Demokraattipuolueen omaan valheensa eteen. Näin ei ole käynyt, koska USA:n korkein oikeuskaan ei kykene asiaa hoitamaan loppuun tai edes aloittaa ottaa asioita käsittelyyn. Heidät on lahjottu ja kiristetty, varmaan sekä että, pakotettu ottamaan lahjuksia kiristämällä ja näin oikeuskaan ei pääse toteutumaan.

Loputtomiinhan tällaista kulissivaltaa ei voi pitää mutta kun seuraa Bidenin toimia, kaatuilee lentokoneensa portaissa kolmesti ja puhelee mitä sattuu, muistaa mitä muistaa ja käyttäytyy välillä kuin ei edes tietäisi missä on, niin kuka järki-ihiminen antaisi sellaiselle ydinaseiden laukaisuun tarkoitetun salkun. Ei kukaan!

Lähitulevaisuus näyttää mutta tässäpä Klasun video:

https://www.youtube.com/watch?v=9JdC1bEOrjA&lc=Ugz5_lThdV8KHCTe9yt4AaABAg.9MK4g-9A79Y9MK5FdPSUcr
 

Takaisin