Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
19.4.2021
 

Hoosea 13:13 täyttymässä

Se kuuluu näin: Hänelle tulee synnyttäjän tuskat. Hän on älytön lapsi, sillä hän ei aikanansa tule esiin kohdusta.

Nyt on tullut aika tuottaa koeputkessa ihmisen ja apinan risteytys. Eettiset ongelmat ovat valtavat ja siksipä noin vuoden päästä saattaa hyvinkin täyttyä tämä Hoosean ennustus.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/7df3772f-bf11-4911-a1c9-922bb77b75dc

Vaikka jutussa sanotaan, että sikiön kasvu pysäytettiin 20. päivän kohdalla, niin asia on sillä tavalla, ettei ihminen koskaan kykene hallitsemaan omaa uteliaisuuttaan ja kunnianhimoaan olla jatkamatta.

Tätä Hoosean ennustusta pidetään yhtenä ns. antikristuksen ilmestymisen ennustuksena. Jotkut kun pitävät sitä tekoälynä tai avariidesta tulleena, joten siinä tämä selitys kohdusta juuri johtuu. Minä en tosin edes usko antikristuksen olevan lopunajan lihallinen merkkihenkilö, koska siitähän Paavali puhuu varsin selvästi ja käyttää itse varsinaisesta pedosta nimeä ”laittomuuden ihminen”, joka mielestäni kuvaa paljon paremmin lopunajan petoa tai väärää profeettaa.

Muutenkin kun nuo lopunajan merkkihenkilöt ovat peto 1 jota nimitetään vain sanalla peto ja sitten pn peto 2 joka puolestaan nimetään ”väärä profeetta” nimellä. Johannes ilmestyksessään sanoo suoraan tämän.

Joh.ilm. 19:20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

Jos luit tarkkaan, niin huomaat näistä Johanneksen näyn sanoista, että väärällä profeetalla oli näkyvämpi rooli ja siksi voisin hyvin kuvitella, että ns. laittomuuden ihminen voi hyvinkin olla tämä väärä profeetta ja peto tämä jumalaksi itsensä korottava peto. Joka tapauksessa noita petoja on kaksi, eikä sana antikristus käy näihin suoraan 1:1 kuvaukseksi jo hyvin monesta syystä, eikä käy tämä Hoosea 13:13 myöskään, joka sekin täyttyy omalla tavallaan.

 

Takaisin