Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.4.2021
 

Kaikki alkaa kodista!

Luin tästä jo aiemmin, ehkä puolisen vuotta sitten ja hämmästelin, kuinka viisas mies Denzel Washington on. Viisaus kun ei ole mensan testin kautta mitattavissa, koska viisaus on monen asian summa.

Hollywood ei ole paras paikka löytää totuus rodusta. Rotusuhteet eivät perustu systeemiseen rasismiin. Kilpailusuhteet perustuvat ihmisten moraalin rakentumiseen, ja se tulee kotoa. Denzel Washington on oikeassa. Kaikki tulee todellakin kodista, ei mistään amerikkalaisen järjestelmän ongelmasta.

Jeesuksen seuraajat eivät tunne rasismia, koska meille rasismi ei ole huomionarvoinen asia. Se on vain sillkkaa syntiä ja pahuutta, siinä missä moni muukin, etenkin kun rasismiksi nimitetään kaikkea sitäkin, joka ei todellakaan ole rasismia. Jumala kun ei ole koskaan luonut tasa-arvoa, vaan erilaisuuden ihmisten ja eläinten kesken. Jos Jumala olisi tahtonut luoda täysin 100%:sti tasa-arvoisen maailman, niin Jumala todennäköisesti olisi tyytynyt luomaan vain yhden olennon, joka on 50x50cm pyöreä harmaa pallo ja kaikki elolliset olisivat millilleen sellaisia ja ajattelisivat juuri kaikki samalla tavalla. Sellainen olisi varsin tylsä maailma!

 

Takaisin