Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.3.2021
 

Lisää ajanmerkkiprofetioita

Olin jo vallan unohtanut tämän tapauksen vuodelta 2001 tai jotain sillä seuduin, kun Tuomas veli profetoi useammankin profetian. Hän oli tuolloin juuri tullut uskoon ja oli tulossa Porin kautta Turun suuntaan, kun tuli ”OLKILUOTO17” kyltti vastaan. Tuomas sanoi että siinä kohtaa Herra puhui hänelle vahvasti sanoen, että ”muista tuo”. No Tuomas silloin 2007 kun tästä hänen kanssaan juttelin, että tarkoittiko Herra numeroa 17 vai Olkiluotoa. Nimittäin vuonna 2001 kun tätä voimalaa ei vielä oltu edes alettu rakentaa ja tuolloin kun Tuomas sen minulle kertoi, niin silloin Olkiluoto kolmosen piti valmistua muistaakseni vuoteen 2009 mennessä.

Silloin me mietimme mitä tällä tarkoitettiin. No kyllä näin jälkikäteen kun mietimme mitä profetia tarkoitti, niin tätä voimalaa rakennettiin kuin Iisakin kirkkoa, reilusti viistoista vuotta tai ylikin. Se on ydinvoimalan rakennusennätys ja nyt kun se on valmis, niin voimme huomata, että nyt muutkin profetiat ovat selvästi toteutumassa.

 

Takaisin