Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
23.3.2021
 

Hyvä kirjoitus – Ari meidän palstalta

Tekstini tänään eksyneelle

VALHEEN VANKI

Käytän maskia kaupoissa, mutta en usko, että ne suojaavat, jos virus on tullakseen. Vähänkin kouluja käynyt ymmärtää, ettei halpa maski suojaa. Käytän niitä silti, koska se osoittaa kunnioitusta lähimmäistäni kohtaan.

Jokainen kuolee joskus lopulta ja pahin on kuolla ilman pelastusvarmuutta. Kadotus on mainittu Raamatun mukaan. En voi vakuuttaa sinua, muttet sinäkään voi vakuuttua todella, ettei Jumalaa olisi, vai voitko.

Viisainta olisi kuitenkin elää uskoen ja luottaen ja näin varmistaa asia omalla kohdallaan. Tosin et voi uskoa, jollet usko. Etsiä voit kuitenkin ja Sana lupaakin:”ETSIVÄ LÖYTÄÄ. ”
Varmistathan autosikin, ennenkuin lähdet AJAMAAN. TAI, että veneessä on tappi pohjassa.

Raamattu on Pelastusköysi, jota niin monet halveksivat. Kaikki muu kelpaa ihmiselle, puunhalauksesta okkultismiin koska ihmisessä on kaipuu, jota hän ei itse ymmärrä. Luotu kaipaa Luojan luo. Aukkoa täytetään väärällä ja tuhoavalla tavalla. Tarve tuntea rakkautta, hyväksyntää ohjaa ihmistä.

sielunvihollisen heittämä harso silmillä ei anna nähdä totuutta alkuperästäsi. Se ei ole sinun syysi. Olet sen uhri. Ylpeys on Jumalasta erossa olon seuraus ja pimentää näkökyvyn.
Usein Jumala salliikin ihmisen joutua ahtaallekin, jotta hän joutuisi turvautumaan vain Häneen. Näin Jumala on Armollinen ja tarjoaa pelastusta jatkuvasti. Joskus on parempi kokea hiukan kipua pelastuakseen tai jopa liikaakin.

Jumalaa et voi kivusta kuitenkaan syyttää, koska valitset vapaasti sen itse. Sen Jumala sallii sinulle. Rakkaudessaan hän sallii, sen mitä vihollinen sinulle tekee, jotta heräisit. Joskus ihminen ei herää, vaan paatuu, kuten Egyptin Faarao. Näin vihollinen on päässyt tavoitteeseensa sinun kohdallasi.

Kyse Raamatun sanomassa ei ole siis aivopesusta, vaan jokaisen ihmisen itseisarvosta, joka on Jumalan silmissä korvaamaton. Menetettyä ei saa takaisin koskaan. Älä hukkaa itseäsi ikuiseen tuskaan, vaan…

… Tule takaisin♥️

Olen niin Arin kanssa samoilla linjoilla. Esimerkiksi Ari sanoo, ”Jokainen kuolee joskus lopulta ja pahin on kuolla ilman pelastusvarmuutta.” Amen ja tästä syystä juuri kuoleman pelossa ja sen sanan maininnan kavahtamisesta ihmiset ymmärtävät Raamattua useinkin, täysin väärin. Pelko juuri aiheuttaa kaiken ja miksi, koska se on merkki syntisyydestä. Pelko on syntisyyden merkki, jonka jo Adam ja Eeva osoitti piilottelemalla syntinsä kanssa.

Kasvomaskin käytön Ari ottaa oivallisesti merkitsemään syntiensä piilottelijat. Rosvothan piiloutuvat maskin taakse.

Haluan tässä kohtaa vielä tuoda neljä apokalyptista ratsastajaa esille ja niiden merkityksen, miksi ne väärinymmärretään niin pahasti? Siksi koska niiden perässä on se kuolema ja tuonela. Siksi ihmiset haluavat ymmärtää koko vertauskuvan saatanan taakse, vaikka kyseessä on koko armon sanoma, evankeliumi ja ensimmäisenä ratsastaa itse Jeesus Kristus, joka lähti voittajana voittamaan ja toisena miekkamies, johon Jeesus oli jo aikoinaan lausunut sanat, en minä tullut tuomaan maahan rauhaa, vaan miekan. Tämä yhtälö ei ihmisille kelpaa, koska he ajattelevat syntiensä kautta elämäänsä maailmassa ilman kuolemaa, koska he pelkäävät sitä niin paljon. Siksi he valehtelevat itselleen!

 

Takaisin