Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.3.2021
 

Hesekiel 38

Koitan selittää tämän pieninä kappaleina miten minä tätä ymmärrän:

Minulle tuli tämä Herran sana: ”Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.

Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.

Hesekiel alustaa Venäjän ja sen liittolaiset ja kertoo suuresta asevarustelusta, jota ollaan viime vuodet erityisesti tehty vähän kaikkialla, valmistaudutaan suureen sotaan.

Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.

Tässä on huomioitava aikajana, vuotten lopulla, elikkä nyt ja heti tässä hetkessä. Karattava maahan, joka on toipunut miekan jäljiltä = ISRAEL

Mutta tässä täytyy jatkaa lukua, koska tämä Venäjä ei ole vielä hyökännyt, vaan tapahtuu siis jotain.

Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. Näin sanoo Herra, Herra: (KÄÄNNE) Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.

Näyttäkääpä joku minulle yksikin asunto Israelissa, jossa ei ole ovia, eikä salpoja, varsinkin kun siellä on muurikin? Mutta meidän lapissa ei ole ovia, eikä salpoja, eikä muureja! Raamattua lukiessa ei saa ohittaa mitään olan kohautuksin, vaan se kaikki on pidettävä paikkansa. Muutoihan armokin raukeaisi käsiin ja siitä voitaisiin käydä rajua keskustelua, mikä on totta ja mikä ei.

Ja kuten huomaamme, tuo on aikomus sekä melkoinen sellainen ja uskon, että tämä aikomus johtuu siitä, että Persia, joka on Venäjän liittolainen, niin Israel on iskenyt sitä vastaan todella rankasti ja tässä kohtaa tämä tapahtuu ja kun katsomme uutisia, niin voimme havaita, että on vain ajan kysymys, milloin se tapahtuu. Se tapahtuu ehkä jopa ihan samana päivänä, kun morsian katoaa, koska profetioiden mukaan, ylösoton hetkellä koko maailma pidättelee henkeään kauhun lamauttamana. Sen ainakin tiedän varmuudella!

Mutta sitten tapahtuu jotain, kuten näette ” Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin…” elikkä Venäjällä pää kääntyy ja sen mieleen tuleekin lähteä puolustamaan asemiaan ja ottamaan etupiiri haltuun, jonka se oli menettänyt, eikä Suomea koskaan saanut.

Sitten viittaus, että asuu maailman navassa, kyllä, Lappi on isolta osin reilusti yli napapiirin. Samoin heillä ei ylä-lapissa ole salpoja, eikä ovia kota rakennuksissaan. Mihinkään muualle tätä lausetta ei voi sijoittaa, kuin Venäjän rajalla Inarissa asuviin saamelaisiin.

Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

Katsokaa miten kuvaavaksi lause, ” Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää”, nimittäin EU on ryöstänyt maatamme jo vuosia ja nyt ryöstämässä jo kuin roisto konsanaan, miljardeja. Venäjä siis lähtee RYÖSTETTÄVÄÄ ryöstämään, joka on toipunut rauniomaasta. Kyseessä on siis SUOMEN LAPPI, jota se lähtee ensin hakemaan.

Lapissa nämä kaikki profetaaliset viitteet toteutuvat. Saksalaiset poltti koko Lapin 1945 aivan rauniomaaksi. Maksoimme sotakorvaukset ja meistä tuli vauras maa ja asumme niin rauhallisena ja turvassa, kuin olla voi. Yksi maailman rauhallisimmista maista ja joidenkin mielestä maailman onnellisin maa.

Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: ’Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?’

Saba, Deba ja Tarsiin kauppiaat, mitä luultavimmin tarkoittavat Keski-Euroopan teollisuusmaita, kuten Saksaa ja Ranskaa ja Englantia, en tiedä, enkä jaksa ottaa selvää. Mutta mitä sitten tapahtuukaan:

Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.

Kun aika kuluu ja maailmantilanne rauhoittuu, niin pää kääntyy jälleen sinne Lähi-Itään ja Israeliin. Miettikää, miksi tämä koko luku voisi tarkoittaa ainoastaan yhtä ja samaa maata. Sellainen ei olisi loogista!

Näin sanoo Herra, Herra: Etkö se ole sinä, josta minä muinaisina päivinä puhuin palvelijaini, Israelin profeettain, kautta, jotka niinä päivinä ennustivat, vuodesta vuoteen, että minä annan sinun karata heidän kimppuunsa?

Elikkä kun Venäjä siirtää joukkojaan Suomesta Israeliin, aivan kuin profetioissa on kerrottu, niin silloin ahdistuksen ajassa siirrytään Jumalan vihan aikaan.

Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku. Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan. Ja minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan. Ja minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan. Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat. Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.”

Tämä päättyy Harmageddoniin ja Jeesuksen näkyvään paluuseen!

 

Takaisin