Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.3.2021
 

Syvyyksien lähteet

Siperiassa on tällaisia jään alle jääneitä ja esiin tulleita kraatereita, joiden alkuperästä tiedemiehet kiistelevät. Nuo eivät ole meteoriitin aikaansaamia, eikä niissä kuulemma ole jälkiä muutenkaan vulkaanisesta toiminnasta, kuten laavasta, noesta tai rikkistä jne. joita havaitaan taas tulivuorien kraatereista. Nuo ovat siis maan alta tulleen veden aikaansaamia, jolloin Nooa oli jo kaikkinensa arkissaan. Isompi on parikin sataa metriä halkaisijaltaan ja pienempi sata metriä, joten vettä tosiaan on tullut ja paljon, kun näitä on kymmeniä, ellei jopa enemmän, koska kaikkia ei ole löydetty.

Alueelta oli myös löydetty runsaasti puufossiileja, joissa ei ollut vuosirenkaita, joka todistaa, että ennen vedenpaisumusta oli kaikkialla tasalämpöistä. Vuosirenkaathan syntyvät juuri vuodenaikojen vuoksi.

Mulla ei ole tapana ollut todistella näitä totuuksia, koska ne ovat totuuksia, jonka vain Jumala tietää perin pohjin.

 

Takaisin