Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.3.2021
 

Kevätohran löytyminen Israelissa

Hei kaikki, jos löydätte lähipäivinä todistettavasti kevätohran löytymisen, niin kertokaa se minulle info(at)pelastussanoma.fi

Yllä kuva viime keväältä, joka oli 9.3.2020. Siis selvä todiste!

Alla vielä laskelma tulevasta oikeasta pääsiäisestä:

On erityisen jännä se, että tämä gregoniaanisen kalenterin pääsiäinen ironisella tavalla osuu kohdalleen. Palmusnunnuntai, kun Jeesus tulee ratsastaen aasilla, osuu juuri sovituspäivään ja sitten menee lähes viikko, ennen kuin nykykalenterissa tulee ns. pitkäperjantai. Sen jälkeen pääsiäissapatti osuu täsmälleen, kuten nykypääsistä vietetäänkin ja pääsiäissapatin jälkeinen päivä tietenkin täysin kohdalleen, josta aletaan laskea aina viidenteen kymmenenteen päivään saakka.

 

Takaisin