Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.2.2021
 

ISIS odottaa innolla pedon ilmestymistä

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014100818729286

Kun Osama bin Laden piti Al Qaidassa valtaa ja sitten tämän kuultiin tapetun USA:n Obaman johtaman taisteluryhmän kautta, niin Osaman ruumis sanottii pudotetun mereen, tuntemattomaan kohtaan. Sanottiin tämän toimenpiteen tehdyn siksi, ettei näin Osaman haudalle tule mitään uutta pyhää paikkaa ja pyhiinvaelluskohdetta.

Mutta yhtä kaikki, Osama bin Ladenin kuolemaa ei kukaan pysty sanomaan olevan 100%:sti totta. Tuollainen temppu, jossa kadonneelle annetaan vapaat kädet ”kadota lopullisesti”, ei ole temppu eikä mikään CIA:lle ja USA:n erikoisjoukoille.

Osama bin Laden kuuluu siis edelleen laittomuuden ihmisen ilmestyjälistoille, joita artikkelissakin äärimuslimit odottavat. He odottavat Mahdin ilmestymistä Dabiqin kaupungissa olevassa tornissa.

Paavalin sanoma tessalonikkalaisille oli ettei Herran päivä tule ennen kuin tuo kadotuksen lapsi ilmestyy. Tämä lause, ei siis vangitse Kristuksen morsianta odottamaan mitään Mahdia, sen enempää kuin antikristuksiakaan, koska Herran päivä tulee vasta, kun kuu on muuttunut vereksi ja aurinko mennyt mustaksi. (Ap. t. 2:20)

Mutta tämä Vilnan Gaon profetia saattaa tulla ensin:

”Kun kuulet, että venäläiset ovat vallanneet Krimin kaupungin, niin tiedät, että Messiaan ajat ovat alkaneet, ja hänen askeleensa kuullaan.
Ja kun kuulet, että venäläiset ovat saavuttaneet Konstantinopolin (nyk. Istanbul), sinun pitäisi laittaa päällesi sapatin vaatteet ja olla ottamatta niitä pois, koska Messias on tulossa millä hetkellä hyvänsä.”

Samoin profetia, kun suuret öljylaivat lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, niin silloin Messias saapuu pilviin. Näin juuri on tapahtumassa kun Iran sulkee kapean salmen Persianlahteen. Sen seurauksena Israel mm. saa syyn hyökätä Iranin atomivoimaloiden kippuun, jotka uhkaa sen turvallisuutta. Näin myös saadaan looginen selitys monille seikkaperäisille profetioille, jotka ovat kuvanneet niitä hetkiä, jolloin morsian poistuu.

 

Takaisin