Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
23.1.2021
 

Venäjän Navalnyi ja Putinin hallinto

Minä olen sitä mieltä, että Putin on ollut suureksi siunaukseksi koko maailmalle. Hän ei ole hyväksynyt liberaalisia ajatuksia, eikä jumalanpilkkaa. Hän on aivan samanlainen voima kahdessa suurvallassa, kuin on Trump. Hän on vanhojen voimien kannattaja, vanhojen arvojen mies, joka vaalii rauhaa, eikä sotaa. Sen näkee kummankin suurvaltajohtajan teoissa. En tietenkään hyväksy myrkyttämisiä jne. joita Putin on selvästi määrännyt. Mutta yhtä kaikki, ei kukaan hyväksynyt Kuningas Daavidin kieroiluja ja silti me ylistämme häntä suurena kuninkaana. Emmekä me hyväksy kuningas Salomonin haureutta mutta silti me ylistämme hänen tekojaan.

Ei siis kannata miettiä pressojen puuhia ja niitä seurata, vaan katsoa hedelmiä, mitä heidän teot on Jumala saanut aikaan heitä hämmentäessään. Ei kai kukaan uskossa oleva luule, että me omassa mielessämme kaikki hienot saavutukset teemme. Kyllä siellä on Jumala selän takana ja ohjaa.

No nyt mitä tarkoitan sanoa, niin Navalnyi on takuulla liberalismin ja lännen tuoman hapatuksen ja pahuuden tuoja. Näin minä ymmärrän, vaikka monen sympatia on hänen puolellaan.

Eräs boheemi tutkija sanoi, ettei kyse ole Putinista, Trumpista, Kiinan johtajista, eikä mistään tällaisesta. Kyse on paljon suuremmasta asiasta ja sen jälkeen tuossa ei kukaan enää voinu sanoo mitään. Aihe meni överiks mutta kun se on totta. Asia on syvemmällä, kuin kukaan ees tajuu.

 

Takaisin