Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
19.1.2021
 

Hedelmistä te tunnette:

Tämä kuva kertoo syyn, miksi koko maailma vihaa Donald Trumpia!

Tänään jopa koronakuolemat lehti pani Trumpin syyksi, kun ei muuta enää keksinyt. Faktat silti puhuvat puolestaan ja ne nähdään, kun Jumala ensin heiman kurittaa Amerikkaa. Tulee sitten ikävä Trumpin kautta.

Klaus Berg (Operaatiokeskus – YouTube) heitti tällaisen numeroarvelun ilmoille!

Tässä on Iltasanomien käsitys siitä, mitä Trump on saanut aikaan koko presidenttiuransa aikana. Ei sanallakaan sitä, että hän on maansa ainoa presidentti koskaan, joka piti vaalilupauksensa kiitettävällä tavalla. Hän nosti sotaveteraanit kuopasta, joille kaikki edelliset olivat luvanneet mutta Trump toteutti ne lupaukset. Hän lisäsi 8 miljoonalla uudella työpaikalla Obaman jättämää hirviömäistä työttömyyttä ja sokerina pohjalla Israelin aseman lujittaminen Lähi-Idässä.

Mitään näistä, ei yksikään länsi medioista ole noteerannut miksikään.

Jopa Koronan, he ovat näköjään pistäneet Trumpin kauden piikkiin.

 

Takaisin