Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
17.1.2021
 

Miksi Trump on niin suuri vihan kohde?

Presidentti Donald Trumpin viha- ja lokakampanja alkoi jo 2015 kun tämä ilmoitti lähtevänsä presidenttikilpaan. Tähän lokakampanjaan osallistui koko Hollywood ja koko taide- ja musiikkimaailma aina perimmäistä pohjolaa, Suomea myöden. Häntä on parjattu ja räävitty sellaisella intentiivisyydellä, ettei se ole enää normaalia ainakaan. Tätä vastaan on tehty sellaista kampanjaa, ettei sitä olisi kestänyt kukaan tässä maailmassa. On siis perin ihmeellistä myös se, että kun kohdistetaan hyökkäys yksittäistä ihmistä vastaan näin pahansuovasti, niin eikö tämä juuri ole sitä, mistä paheksuen puhutaan, ettei niin saisi tehdä?

Kyllähän me uskovat tämän tajuamme, mutta näemmekö me siltikään läpi tätä asiaa sillä silmällä, kuin kristityn kuuluisi tätä katsoa? En usko ja tiedän, ettei näin lähimainkaan kaikilla ole. Olen nähnyt sellaista vihaa ihmisissä, kun puhutaan Trumpista, että se on käsittämätöntä, mistä sellainen vihanpito oikein kumpuaa. Olen koittanut kysyäkin joioltain, että miksi vihaat Trumpia niin paljon, niin he eivät edes osaa sanoa selkeää syytä tai vastausta siihen. He vain aloittavat valtavan vihanpuuskan ja haukkuvat tämän pohjamutiin, vaikkeivat he edes tunne Trumpia.

Tämä kaikki johtaa yhteen suureen selkeeään johtopäätökseen: henkivallat ovat nähneet Trumpissa jo kauan sitten miehen, joka käynnistää lopunajat tärkeällä tavalla. Tämä mm. saa aikaan Israelin rauhan monien arabimaiden kanssa ja tämä asia suututtaa henkivoimia erityisen paljon hyökkäämään Trumpia vastaan. Henkivallat näkee asiat eri tavalla kuin me ja tästä johtuu, että se viha Trumpia kohtaan on niin syvää ja voimakasta.

Meidän tulee nyt rukoilla Presidentti Trumpin puolesta ja antaa tapahtua, se mikä pitää tapahtua, Herramme Jeesuksen nimessä ja veressä. Meidän tulee rukoilla, että Jumalan tahto toteutuisi ja Hänen viimeiset päivät saisi nyt viimein alkaa. Nimittäin ilman lopunaikoja, me emme koskaan pääse täältä pois, eikä pahuus katoa mihinkään. Siksi meidän on syytä rukoilla, että ilmestyskirjan profetiat alkaisivat käydä toteen.

 

Takaisin