Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.1.2021
 

Pääsiäissapatti 3. huhtikuuta

Laskin juuri omeria uudelleen ja täytyy sanoa, että oli mielenkiintoinen laskutoimitus, nimittäin kun 3. Mooses 23:15-17 lukee, että laskekaa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä 7 viikkoa, niin siinä menee hetki tajuta mikä sapatti on kyseessä.

Nyt kun 14. päivän ilta, jota kutsutaan pitkäperjantaiksi, niin se osuu 28.3. sunnuntaille, niin pääsiäissapatti osuu vasta kuuden päivän päähän siitä, elikkä 3.4.2021, jonka jälkeisestä päivästä 4.4. aletaan laskea 7 viikkoa, aina viidenteen kymmenenteen päivään saakka, joka osuu siis 17.5.2021.

Kuitenkin kevätohran on ensin löydyttävä, ennen kuin kykenemme varmuudella alkaa laskea. Mutta jos kevät on ajoissa Israelissa, niin kyllä se ehtii ennen 13.3. päivää, joka on viimeinen vanha kuu, ennen tuota 14.3. jälkeistä uudenkuun sirppiä, josta tämä koko skenaario on laskettu.

Olin aiemmin hätäisesti laskenut tämän kevään omerin pieleen, elikkä 21.5. mutta nyt sekin on korjattu. Tämän kevään h-hetki on siis 17.5.2021 joka on morsiamen ylösoton esikuva kahdella raamatunpaikalla vahvistettuna. Ensinnäkin 3. Mooses 23:15:17 josta selviää tämä laskutoimitus päivälleen ja toinen on yksinkertaisesti Laulujen laulu 2:10-13 jossa Israelin kuningas Salomonin poika, Daavid kutsuu morsiantaan nousemaan ja tulemaan, koska talvi on mennyt menojaan ja kesä on tullut. Ajankohta on siis aika selvä!

Sitten on Olav Rodgen näky, jonka mukaan sen päivän edellinen päivä oli sunnuntai ja temapuksessa kello on kutakuinkin tasan 9:00 Norjan aikaa, elikkä meillä se on sitten 10:00 maanantai aamulla. Kun nämä kaksi yhdistää, niin olettaa voisi, että tempaus tulisi 17.5. klo 10 aikaa aamulla.

Tämä ei siis ole profetiaa taaskaan, vaan tulkintaa profetioista. Tämän saman tulkinnan olen nyt tehnyt jo neljättätoista kertaa ja jos joku näkee näissä vain pieleen menneitä profetioita, niin en minä sille mitään voi. Nämä laskelmat nimittäin osoittaa vain minun valvomiseni, vartioimiseni ja teille kertomisen siitä, mikä hetki yöstä on, eikä yhtään sen enempää.

Kenelle ennaltatietäminen on voitto? Sille joka jää tänne patsastelemaan, että katsokaa, minä tiesin, kun muut ovat menneet iloon ja lepoon. Elikkä minulle ei tämän asian tietäminen ole tärkeää, vaan valvominen ja odottaminen.

Siunausta ja palavaa Jeesuksen odotusta toivotan kaikille.

 

Takaisin