Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
5.1.2021
 

Nyt ollaan jännän äärellä USA:ssa

Maailma on selvästi nyt jakaantumassa kahteen osaan, uskovat ja ateistit, eli konservatiivit ja globalistit. Sitten siellä on se peto-islam.

Tämä on näkynyt erilaisissa tilanteissa ja nyt kun sitä kuuntelee tuolta USA:ssa tapahtuvasta mielenosoituksesta Trumpin presidenttiyden puolesta, niin siellä rukoillaan ja ylistetään Jumalaa. Tuo piti olla poliittinen mielenosoitus ja nyt se näyttää minusta aivan Kristilliseltä ylistystilaisuudelta, jossa Jeesus Kristus on keskeisellä osalla ja Trump heidän yhteisen aatteen puolustaja tuota globalismia vastaan.

Mitä tämä siis tarkoittaa? Tulevaa uskonsotaa, koska vastapuolella ovat juuri ne samat vasemmistolaiset globalistit, vihreät anarkistit, BLM vandalistit ja väkivaltaiset uskovien pilkkaajat sekä seksuaalisen vallankumouksen nostattajat, jotka nuo kaikki haluavat irtautua kaikesta laista. He ovat jumalattomia anarkisteja, jotka ovat saatanan palveluksessa.

Meillä Suomessa lähes koko eduskunta on viimeiset vuosikymmenet olleet ateistisia ja jonkin sortin agnostisia, kieltäen Raamatun, Isän ja Pojan, Jeesuksen Kristuksen. Sieltä me olemme jo pitkän aikaa saaneet kuulla lausetta, ”uskonto ei kuulu politiikkaan” ja että se on erotettava maan hallinnosta. Kuitenkin uskonto keskeinen osa politiikkaa ja hallintoa, koska politiikka on keskeinen osa maailmankatsomusta, aatemaailmaa, elikkä uskontoa. Ne ovat aivan yhtä ja samaa, siksipä he haluavat erottaa sen.

Globalistit ja ateistit haluavat erottaa uskonnon pois politiikasta, koska henkimaalima käskee niin heitä tekemään. Eivät he itse ole miettineet asiaa kovinkaan pitkälle, eivätkä osaa erottaa, että he ovat atistisuudessaan aivan yhtä yksin totuuden kanssa, kuin johonkin muuhun maailmankatsomukseen uskovat. He elävät siis valheessa ja nostavat itsensä pois ”uskomuksista”, joita pitävät maailmankatsomusessa alempiarvoisina uskotteluineen.

Politiikka kuuluu keskeisenä osana uskontoa ja uskonto on itsessään jo politiikkaa, ihmisiin ja yhteiskuntaan vaikuttamista ja elämänkatsomusta. Sen osoittaa juuri nyt LIVE lähetys USA:n vaalien mielenosoituksesta, jossa vastustetaan ateististen demokraattien valtaannousua huijaamalla vaaleissa. Tuolla avoimesti puhutaan samalla poliittisista asioista, kuin siellä yhtälailla rukoillaan ja ylistetään Jumalaa. Siellä valetaan patriotismia ja kansallista yhteenkuuluvuutta ihmisiin. He haluavat totuutta!

Nyt alkaa siis jännät paikat ja siksi meinasinkin huomenissa seurata tarkkaan USA:n tilannetta, joka näkyy nyt Persianlahdella ja Kiinassa. Siellä kummassakin paikassa odotetaan hyvin levottomina, kuinka käy. Vastapuolikin on valmiina sotaan!

Seurataan ja siunausta lukijoille!

 

Takaisin