Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.12.2020
 

USA:n vaalitilanteesta

Istuva presidentti Donald Trump on selvääkin selvemmin voittanut USA:n vaalit mutta hävinnyt ne petoksella, häikäilemättömällä petoksella.

Petoksen takana ovat globalistit, vasemmistolaiset maansamyyjät, joiden tarkoitus on hajottaa ja hallita.

Tässä on takana yksi sellainen asia, miksi en usko, että Trump tulee enää johtamaan maataan. Se syy on siinä, että lopunajat ei vois alkaa, jos Trump jatkaisi maan presidenttinä. Syitä on oikeastaan kolme:

Yksi syy on siinä, että Trump on uskossa ja elävässä uskossa ja tunnustautuva uskovainen, joka kiittää aina puheissaan Jeesusta ja siunaa vanhan aikaisella tavalla Amerikkaa.

Lopun aikana koko maailma tulee vihaamaan kristinuskoa ja Raamattuja tullaan polttamaan kaduilla.

Toinen syy on Trumpin rakkaus Israelia kohtaan ja tämä on toinen este, jonka takia Trump ei voisi jatkaa presidenttinä. Nimittäin mikäli lopuanajat ovat nyt käsillä, jolta se näyttäisi nyt viimein olevan, Trump ei voisi jatkaa maansa johtajana, koska koko maailma tulee kääntymään Israelia vastaan ja Trump ei tekisi sitä. Sen sijaan globalistit mielellään tuhoaisivat koko Israelin. Tämä valta-asetelma olisi muutenkin erittäin kuvaavaa, että USA:n presidentin valta viedään petoksella pois, koska petos tapahtuu myös Israelille ja sen kansalle.

Kolmas asia on Trumpin patrioottisuus, joka estäisi idän maita, Venäjää ja Kiinaa miehittämässä USA:n liittolaisia. Kun golbalistit astuu USA:n johtoon, niin kukaan ei ole enää turvassa, vaan maista suorastaan käydään kauppaa, mikä suurvalta saa minkäkin maan ottaa tuosta vaan, kenenkään siihen puuttumatta. Israel saa hetken aikaa patsastella rauhan keskiössä ja nauttia siitä mutta sitten tulee loppu. Näin ennustaa Raamattu.

Kristittyjen elämä maailmassa tulee mennä ahtaaksi ja se ei mene jos Trump hallitsee Yhdysvaltoja. Oikeastaan, minä uskon Daniel 8. luvun ennustavan USA:n hajoamista neljään osaan ja tämä puolestaan tekee siitä heikon, etenkin konservatiivisen osan siitä ja Natosta tulee enemmänkin länisvaltojen asevoimat, joka toimii vastavoimana idälle. Kiina sen sijaan tulee olemaan lopunajan kovin haaste koko Lähi-Idälle ja muodostaa Iraelille lopullisen Harmageddonin.

Lopunajat ei siis voisi alkaa, mikäli oikeus voittaisi USA:ssa, koska vääryyden on saatava koko valta maailmassa ja sitten tulee loppu.

Mutta yksi asia on varma, mitään antikristuksia ei kannata etsiä, ei USA:sta, eikä muualtakaan, vaan ko. laittomuuden ihminen, josta Paavali puhuu, se ilmestyy Lähi-Idän ympärysmaista, ei kuitenkaan Israelista, eikä Levant alueelta. Mutta sen sijaan väärä profeetta nousee ehkä Israelista tai paremminkin vielä sen ympärysvaltioista Levant alueella. Tämä selviää Joh.ilm. 13 luvusta, jossa kuvaillaan 1. pedon ja 2. pedon ilmestymiset.

 

Takaisin