Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.12.2020
 

Hyvää ja siunattua Joulua lukijoille!

Tämä ei ole koskaan ollut poliittisesti virittynyt sivusto mutta tänään kuulin poikkeuksellisen videon Perussuomalaisten Jussi Halla-Aholta. Hän toivotti puheellaan hyvää joulua kaikille mutta puheen sisältö pysäytti. Jussi on tunnustuksellinen skeptikko tai jonkin sortin agnostikko ja ainakin hän on ilmoittanut jotain sen suuntaista. Mutta oltuaan kauan Perussuomalaisten keskiössä, hän on tajunnut, että oikeastaan suomalaisuuden keskiössä on Jeesus Kristus, vapahtjamme, joka on ollut paikallaan Turusta alkaen, jo yli tuhat vuotta. Jussi tajusi tämän yhtälön ja puhe on kääntynyt puolustamaan ikiaikaista Kristinuskoamme. Katson siis nyt Jumalan jo velvoittavan pelastaa Jussi Halla-Aho ja näyttäytyä tälle elävänä Jumalana, joka voi Suomea ja sen kansaa varjella kaikelta.

 

Takaisin