Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.12.2020
 

Jupiter kohtaa tänään taivaalla Saturnuksen

On vuoden pimein hetki ja liekkö sattumaa, että juuri nyt Jupiter ja Saturnus kohtaavat taivaalla toisensa. Joku oli ottanut valokuvan aiheesta ja kuinka ollakaan, pasuunansoittajaa vasten. Liekkö kuvaaja ymmärtänyt, että kuvassa on vahva profetaalinen henki.

Ei todellakaan sattumaa, nimittäin Paavali kirjeessään puhuu viimeisestä pasuunasta, joka ei terminä tarkoita seitsemättä pasuunaa, vaan on alkuperäisessä kreikan kielessä tarkoittanut viimeistä merkiantoa, ennen kuin vihollinen hyökkää. Tämä pasuunansoittaja oli kaupungin muurilla ja antoi varoitussoiton, kun vihollinen on porteilla. Siitä tulee ko. termi, jota on tulkittu kronologisesti viimeiseksi. Leo Meller on pitänyt aiheesta pidemmänkin esitelmän, eikä tämä siis ole minun keksintöni.

No mutta sitten se symboliikka, kun Saturnus ja Jupiter kohtaavat. Aurinkokuntamme KAKSI SUURINTA planeettaa. Symbolisoi Jupiter miestä ja Saturnus naista, Jupiter on Jeesus ja Saturnus morsian, jolla on rengas ikäänkuin sormus merkkinä avioliitosta.

Olemme siis tulossa vuoteen, joka vie morsiamen. Tämä on minun tulkinta!

Pääsiäissapatin jälkeen laskemme 50. päivään ja silloin…

Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin