Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.9.2020
 

Tänään on se häpeän päivä, ”pridepäivä” – Varoitan siis:

Tässä Vihreiden virallinen tiedoitus Pride 2020 tapahtumasta:

Vihreät on yksi Helsinki Priden virallisista yhteisökumppaneista, koska haluamme, että jokaisella on oikeus avoimesti ja turvallisesti olla oma itsensä. 💚Haluamme osoittaa tukemme sille, että jokainen on yhteiskunnan ja lainsäädännön edessä tasa-arvoinen ja yhdenvertainen seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisuista riippumatta. 💚Haluamme juhlia moninaisuutta ja liputtaa yhdenvertaisuudelle. 💚Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille!

Yllä olevasta teen yksinkertaisen johopäättelyketjun, joka on seuraava:

Koska Jumala loi luomakunnalle sitä ylläpitävät ja sille välttämättömät peruspilarit, niin he koittavat nyt lakia muuttamalla säätää ja sillä suojata, ettei lakia lopulta enää edes ole, eikä sitä tarvittaisi…

…joka tarkoittaa, että tavoittemme luopua kaikista rajoitteista, kaikista laeista ja asetuksista, kannatamme vapaata-anarkiaa, jotta jokaisella on oikeus olla, tehdä ja ajatella mitä tahtoo.

Joka puolestaan tarkoittaa sitä, että vastustamme kaikenlaista rajoittamista, etenkin konservatiivisia arvoja, jotka asettavat arvoja, lakeja, komiteoita ja rajoituksia.

Joka puolestaan tarkoittaa sitä, että estetään niitä asioita, joita vihreä ajattelu ei hyväksy, joka on oman aatemaaliman kieltävän, kontrolloimisen ensimmäinen vastakkainasettelu itsensä kanssa.

No joka tapauksessa, vapaamielisyyden hyväksyminen, rikkoo jokaisen lain olemassaolon, joten kaikki on siis sallittua anarkismin nimissä, kuten varkaus, raiskaus, murhat jne. kaikki. Se on laittomuus!

Lisäksi anarkismin vapauttaminen vapauttaa maan lainvalvonnan, oikeusperiaatteet ja kaiken luomamme infrastruktuurin olemassaolosta. Se luo anarkismin kautta pohjan klaaniutumiseen ja jengiytymiseen, koska kukaan ei enää valvo oikeuden toteutumista. Näin kävi mm. Somaliassa ja monessa muussa Afrikan kehitysmaassa.

Anarkismin lopputulos on ankara vahvimman oikeudella määräytyvä diktatuurien sekamelska, joka on alueellisten yhteenottojen jälkeen vallatuiden alueiden mielivaltainen hallinta, jotka sitten klaanipäälliköt lopulta johtavat ankaralla kädellä. Lopulta anarkistit ovatkin itse juuri ne, joita tullaan maailmasta ensimmäisenä hävittämään ihan luonnostaan.

Tämä on Viherän vapaan ajattelun lopputulos, täysi kaaos ja anarkismin oma luomus ja itsemurha!

Mikäli ei ole perustuslakia, Jumalan säätämää perusarvomaailmaa, niin elämälle ei ole pohjaa.

Meille Kristityille perustuslakimme on Jumalan Moosekselle antamat 10 käskyä. Tämän jälkeen tulee Mooseksen säätämät muut lait jotka muodostavat raamatullisen pohjan, jonka mukaan Suomen laki on aikoinaan tehty ja siitä ollaan asteittain luovuttu… luovuttu ja taas luovuttu, kunnes tämä aate, joka nyt on valloillaan, se tahtoo romuttaa sen kokonaan.

Siksi Herran Jeesuksen on puututtava tähän kehitykseen NYT, eikä myöhemmin. Tule Herra Jeesus!

 

Takaisin