Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.9.2020
 

Kaksi tuoretta sanomaa

Sanoma 1

KONEKÄÄNNÖSTÄ: Puhalla trumpettia, kun elonkorjuun aika on tullut. Koko Babylon on puimatto. Korjuulaitteet ovat valmiita, kesä on päättynyt. Niitä kylvät. Enkelini ovat valmiita, heillä on sirppi kädessä. Kaikki kuulevat käskyn. Maa tärisee, kun ääneni jyrisee. Salama välähtää maapallon toisesta päästä. Kuu muuttuu vereksi, taivas tuleksi. Minä vuodatan tuomioni katumattomille, ylpeille ja ylpeille. Pahat miehet vapisevat. Sadonkorjuu on suuri, työläisiä on vähän. Kerään omat itselleni. Kun näet nämä asiat, tiedät olevani Herra. Tee parannus, tulen!

Sanoma 2

VALMISTAUTU NOUSUUN

Näin Jeesuksen seisovan kotonani, kaksi enkeliä vierellään.
Tulin Hänen luokseen ja sanoin: ”Herra, en ole kelvollinen, mutta sinä olet kelvollinen.”
Hän sanoi: ”Oletko valmis lähtemään?”
”Kyllä, Herra, olen valmis!”
Hän sanoi: ”Valmistaudu nousuun.”
”Tänäänkö Herra?”
”Enkö sanonut, kiirehdi valmistautumistasi Minun Saapumiseeni?”
”Herra, en ole huolissani itsestäni. Olen vain huolissani kaikista sieluista, jotka eivät ole valmiita tapaamaan sinua. Entä he?”
”Niin kuin sanoin sinulle (teille), Rakkaani, se, joka on vanhurskas, olkoon vanhurskas, ja joka pyhä, olkoon pyhä. Mutta epäuskoisilla ja rienaavilla on oma osuutensa Tulijärvessä, joka on toinen kuolema.”
”Herra, mitä voin tehdä? Pyydän, käytä minua.”
”Valmistaudu nousuun, Rakkaani. Onko sinulla viimeisiä sanoja pelastumattomille perheenjäsenillesi?”
”Kyllä, Herra. Rukoilen heidän puolestaan, että heidät pysyisivät uskollisina kuolemaan asti sen jälkeen, kun olemme nousseet, eivätkä ottaisi pedon merkkiä, joka on ID-siru / tatuointi tai koronavirukseen sidottu rokote.”
”Olen kuullut sinun rukouksesi ja nähnyt kyyneleesi, Tyttäreni. Ne, jotka ovat Minun kanssani, ovat kutsutut ja valitut ja uskolliset. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.”

TULE HERRA JEESUS!

 

Takaisin