Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
31.7.2020
 

Formula 1 viestittää jälleen

Formula 1 piireissä ollaan paljon puhuttu ja kohistu viimeaikoina BLM polvistumiseista. Jos joku ei vielä tiedä mikä on BLM niin se on rasiminvastainen Black Lives Matter liike, joka kuuluu vahvasti edellä kertomiini eksyttäviin aluksi ihan hyvään tarkoittavaan asiaan, josta sen hedelmät ovat silti näyttäneet missä hengessä ne ovat.

Tätä liikettä vastustavat, tai neutraalit saavat heti rasistin leiman ja heitä katsotaan kieroon. Siitä huolimatta urheiluun ei ole muka koskaan saanut liittää politiikkaa, mutta se on silti tullut sinne näköjään jäädäkseen.

Pääasiassahan aktiiviset rasisminvastustajat ovat sokeita ja fanaattisesti suvaitsevaisia, jotka hännystelevät Islamia. He ihailevat mm. homoseksuaaleja, eikä se jää suinkaan tähän, vaan se ns. suvaitsevaisuus laajenee jatkuvasti ja saavuttaa joku päivä saturaatiorajan, jonka osa näista eksyneistä sitten havaitsee ja tajuaa, että ”hei, apua, minä olen ollut väärässä” ja kääntyy vielä kuilun partaalta pelastukseen.

Juuri tästä syystä Jumala sen eksytyksen lähettikin heille, eikä suinkaan vihan tai koston vuoksi.

Mutta palatakseni vielä tuohon F1 ja tuohon Kimi Räikkösen kuvaan yllä, kuten näemme, siinä on numero 7 ja Maltan risti.

No mikä onkaan sitten Maltan risti? Maltan risti on 1000 luvulla Islamia vastaan taistellut ritarikunta, joka perustettiin erikoisena vuonna ja erikoisessa paikassa.

Maltan ristin ritarikunta perustettiin Jerusalemissa 1048 tasan 900 vuotta ennen Israelin valtion perustamista.

Kimin huivi ei siis ole mikään sattuma, eikä vain siksi, että se sattuu olemaan hyvän näköinen hänellä.

 

Takaisin