Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
18.7.2020
 

Miksi maat saa velkaa, eikä kukaan kuitenkaan saa niitä takaisin?

Tämä ei liity pelastussanoman aihepiiriin, mutta kerron oman näkemykseni, miksi eri tahot lainaavat rahaa, tietäen varsin hyvin, ettei niitä koskaan tule saamaan takaisin. Kuulostaa täysin typerältä!

Maailman rahatilanne perustuu velanottoon, jolla tehdään lisää puuttuvaa pääomaa, jotta kasvu pysyy mukana. Siksi lainaa pitää tarjota, vaikkei kukaan sitä maksaisi takaisin. Nimittäin jos lainanotto pysähtyisi, niin koko maaimantalous romuttuisi hyvin nopeasti. Lainananto on siis tekohengitystä, jolla ostetaan vain aikaa totaalista romahdusta edeltävän ajan.

Maailman eliitti tietää tämän ja antaa velkaa, koska se ei ole heiltä pois, jos toisessa päässä puntaria on kaikkien omaisuuksien menetys. Tuo lainaraha on siis kuin maailmantalous olisi mafia, joka perisi suojelurahaa.

 

Takaisin