Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.7.2020
 

Jumalalla on ironinen sanoma

Tänää törmäsin jälleen puheeseen Jesaja 50:2 jossa Jumala puhuu ironiseen sävyyn. Tämä on minulle monta monituista kertaa tullut sydämeeni ja olen miettinyt sen ilmoituksen tärkeyttä juuri ironiselta kantilta ihmisten luontevan epäuskon vastineena. Siksipä sanon tässä yksinkertaisesti näin:

Jumala sanoo, olenko minä:

…liian heikko suojelemaan ja huolehtimaan teistä?

…liian voimaton taistelemaan pahuutta ja saatanaa vastaan?

…liian keskeneräinen ollakseni täydellinen kaikkivoipa?

…liian tietämätön kuulemaan ja arvioimaan rukouksianne?

…liian tyhmä tajutakseni tilanteenne?

…liian armoton vapahtaakseni teitä jos osoitatte katumusta?

…liian välinpitämätön huolehtiakseni sanastani, jonka teille annoin?

…liian epäluotettava pitääkseni lupaukset joka teille olen antanut?

Miksi te siis kiukuttelette jatkuvasti ja epäilette minua?

 

Takaisin