Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.7.2020
 

Tiedonnälkä on eräs ahneuteen liittyvä perisyntimme

Tieto on hyvästä mutta tiedonkäsittelymme ja todellinen tietomme on niin vajavaista, että meidän ei ole hyvä olla tietämisen orjia, vaan että osaisimmepa käyttää tietoa viisaasti.

Tieto koukuttaa ja se pistää meidät usein kilpailemaan keskenämme tietämyksessä, vaikka tietomme on hyvin kyseenalaista.

Tästä johtuu, että minun eräs rakkaimpia raamatunpaikkoja onkin Jaakobin 1:22 jossa kehotetaan itse tutkimaan, eikä vain kuuntelemaan ja omaksumaan toisten virheellistä mutta silti varmaksi tiedoksi kutsumaansa asiaa. Olkaamme siis ennen kaikkea myös sanan tekijöitä!

Voi kuinka paljon informaatiota maailmassa on ja kuinka vähän siitä onkaan todellista faktaa!

Tiede ei koskaan ole tieteen nimissä pyytänyt ihmisiltä anteeksi aiemmin totena levittämiään entisiä ja nykyisin tyrmättyä tieteen faktoja. Tiede ja instituutiot vain tuovat kylmästi aina uuden vanhan tilalle, puhumatta entisestä faktastaan juuri mitään. Vain joskus ani-harvoin saa lukea, että ennen tämä käsitettiin näin ja nykyään tiede on löytänyt uutta materiaalia, joka osoittaa entisen olleen virhearvio, vaikka se silloin oli kaikille silkkaa faktaa, koska tiede niin sanoi.

Tämä sama pätee tänäkin päivänä, vaikkapa säteilyyn, jossa tiede väittää sitä ja tätä, eikä kukaan oikeastaan tiedä mikä säteily on vaarallista ja mikä ei. Raha vain ratkaisee ja se valitettavasti ratkaisee myös tieteen nimissä tehtyjä päätöksiä, mikä on totta ja mikä ei. Laitteita ei saa myytyä, mikäli totuus paljastuisi ja siksi pitää ostaa tieteen tutkimuksia ja isolla rahalla tehdä niistä faktoja.

Uskon nimittäin, että elämämme olisi ilman Jumalan väliintuloa tällä planeetalla ohi aivan muutamassa kymmenessä vuodessa jo pelkkien syöpien takia ja paljonko eri taajuiset säteilyt vaikuttavat mm. bakteerimaailmaan. Olemassa on nimittäin mikroaaltoja, joissa on vaikkapa juuri tuo aallonpituus mikrokokoa, joka saattaa muuttaa bakteerikannat ihmiselle erittäin vaarallisiksi.

Osa tiedemiehistä tietää ja aavistaa näitä tosiasioita ja osa kulkee pelkkä dollarinkuva mielessään ja palvelee ainoastaan sitä tahoa, joka on valmis maksamaan hänen osaamisestaan ja maineestaan jossain tiedekunnassa arvostettuna tutkijana.

Me näimme tupakkateollisuudessa tätä manipulointia ja myöhemmin öljyteollisuudessa. Tätä samaa näemme tänä päivänä lääke- ja vakuutuslääketieteen ympärillä. Eläkkeet maksavat eräille tahoille paljon ja siksi tietoa käytetään väärin ja kierolla tavalla.

Tässä tullaan Matteus 24:12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.

Tietoon hurahdetaan muutenkin, koska se on Adamin ja Eevan synti, jonka käärme heihin syötti sanomalla, että heistä tulisi yhtä viisaita kuin Jumala. Niinpä kateus oli saatanan alkuperäinen synti, johon tämä lankesi ja sitä kautta ennen, kun kateus näkyi Adamissa ja Eevassa, he tajusivat haluavansa tavoitella jotain mitä he eivät olleet. Siinä on ripaus sitä samaa kateutta, jota saatana koki. Tiedon halu lähtee jonkun viisaamman tiedon kadehtimisesta, joka johtaa tiedolla kerskaamiseen jne. koska ihminen ei pysty kantamaan kunniaa ilman, ettei siten syntiä tekisi.

Tällainen ajatus minulla tänään oli mielen päälle annettu.

 

Takaisin