Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.7.2020
 

Suvaitsevaisuus on selvästi se profetoitu väkevä eksytys

Jumala on lähettävä väkevän eksytyksen niille, jotka ovat syntiin mieltyneet.

Liberalismissa on kaikki ne elementit, jotka oikein imevät puoleensa syntiin mieltyneitä, homoja, lesboja ja muutenkin seksuaalisesti kieroon kasvaneita, sekä nyt aatteellisesti heti jumalattomia, vihervasemmiston edustajia, liberaaleja sekä kaikenlaisia aatesuuntia, kuten viimepäivinä näkemäämme ”Black Lives Matter” liikettä, feministisiä ääriliikkeitä ja kommunistisia anarkistiliikkeitä.

Perustelen tämän kaiken vielä Raamatun sanalla, ”hedelmistä te tunnette” ja kun katsomme mihin nämä kaikki edellä mainitsemani ryhmittymät ovat johtaneet, niin näemme vain valheita ja väkivaltaa.

Ei siis ole ihme, että nämä kaikki imee Islamia puoleensa, josta syntyy se tulevan lopunajan peto, jota nämä kaikki sitten kumartavat.

Mutta miksi Jumala lähetti tämän suvaitsevaisuus liberalismin? Siinähän on selvästi jumalisuuden sormenjälki, elikkä hyväähän nämä luulevat tarkoittavansa ja tänäkin päivänä kaikki liberaalit ja suvaitsevaiset luulevat olevansa hyvällä asialla, vaikka he näkevät hedelmistä, mihin se on kuitenkin johtanut.

Jumala lähetti tämän eksytyksen koska ihmiset ovat kuulleet jo evankeliumin, mutteivät ole ottaneet sitä vastaan. He ovat penseitä tai tahtovat kieltää Jumalan ja siksi Jumalan oli lähetettävä näille tämä eksytys, jotta synti tulisi lopulta niin suureksi, että edes joku näistä tajuaisi ja kääntyisi siitä pois ja palaisi takaisin ja etsisi lopulta totuuden.

Rukoillaan siis ennen kaikkea penseiden puolesta, koska he ovat kaikkein kovimmalla, kun Jeesus oksentaa heidät suustaan. Parempi olla siis palava tai kylmä. Kylmä löytää heti tien mutta penseille se on vaikeaa heidän ylpeytensä vuoksi. Hehän sanoivat etten minä mitään tarvitse, sillä olen rikas ja rikastunut. Heidän puolesta on siis hyvä rukoilla!

 

Takaisin