Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
21.6.2020
 

Päivämääristä vielä

Peto tahtoo muuttaa ajan ja lain, sanotaan sanassa. Niinpä meillä on kesäika ja normaaliaika, eivätkä pääsiäiset, eikä juhannuksetkaan enää ole oikeilla aluperäisillä paikoillaan. Ne ovat kaikki näitä muutoksia, joita peto on saanut aikaan.

Raamattu on silti kuta kuinkin alkuperäisessä kuosissaan niiltä osin, joista voimme katsoa mikä on Jumalan aikataulun mukainen aika ja aikamääre.

Lisäksi sanasta löytyy myös monia viitteitä, joita ei kukaan yleisesti ole tuonut esille, kuten pakanakansojen pääsiäisen ajankohta, josta kaikki muukin laskelma voidaan siirtää 4 viikolla eteenpäin.

Tuossa eräs palstalaisemme löysi ihmeellisen yhtälön partioveneestä, joka upposi eilen, vaikkei ihan kokonaan, koska sen keula on edelleen näkyvissä. Veneen keulassa on numero PV183 joka on tietenkin partioveneen tunnus.

Kuitenkin kun katsomme kalentieria, niin PV183 on kalenterissa 1.7. järjestyksessä vuoden alusta 183. päivä ja siitä päivästä on 183 päivää vuoden loppuun. Hassua!

Kun taas laskemme pakanakansojen omerin laskennan alkaneen 4 viikkoa pääsiäisen jälkeen, niin pääsemme tähän päivään, klo 18:00, josta sen 10 päivää ahdistuksessa olisi tuo sama päivä 1.7.

Meillä on siis mielenkiintoa vielä hetki…

Mutta se mikä on myös merkille pantavaa, on se että maailma uskoo maailmaan, vaikka kurkkua leikattaisi poikki. Samoin kristikunta siirtää Jeesuksen paluuta kuin herätyskelloa sopivan matkan päähän, jotta saisi vielä vähän aikaa nukkua.

Huomaatko?

 

Takaisin