Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
12.6.2020
 

Kaikenlaista tapahtuu koko ajan

Kymmenen päivää meni ja ne muutama variaatio 3. Mooses. 23:15-17 jakeista on vielä käytettävissä, kuten pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä 7 viikkoa ja 50. päivään saakka, joka olis sitten 20.7.

Toisaalta taas pakanakansojen pääsiäinen olisi taas yhden kuunkierron jäljessä ja siten osuisi siten 29.6.

USA taas on juuri hajoamaisillaan liitoksistaan ja on sinällään kertomassa meille lopunaikojen alkamisesta ja maailman johtovaltion murenemisesta, joka johtaa kaaokseen, koska Venäjä ja Kiina saisivat tehdä mitä lystää näiden jälkeen, koska USA ei tule väliin.

Sama pätee ISraelin tilannetta, joka on vielä tulenarempi kaikilla mittapuilla. Se joutuisi yksin kaikkien keskelle, kuten lopunaikana sen kohtaloksi asettuukin. Rukoillaan Israelin kansalle armoa ja siunataan sitä.

 

Takaisin