Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
31.5.2020
 

Tänään klo 18 päättyy omerin laskenta

Sen jälkeen tuokaa Herralle uutisviljasta leivottu kaksi kakkua jotka ovat näyte siitä, millainen sato tulisi.

Arkin katto avataan, eikä sitä enää suljettaisi… ylösotot ja sadonkorjuu voivat siis alkaa. Päässäni kuului nyt sanat, ”näin sanoo Herra”.

Morsian on siis hyvin-hyvin pieni joukko mutta kun siihen liitetään vielä suuri joukko vastasyntyneitä ja pikkulapsia, niin uutinen katoamisesta on sellainen, että se ravistelee koko maailmaa korona potenssiin kymmenen.

Korona tulee jäämään varjoksi niiden ongelmien edessä, jotka maata pian kohtaa, kun ylösotto on tapahtunut.

Kun uutinen katoamisista saapuu tiedoitusvälineistä ulos, niin monella uutistenlukijalla ei pysy kontrolli, vaan he romahtavat tätä uutista lukiessa ja kesken lähetyksen joudutaan vaihtamaan uutisten lukijoita. Ja kun päivä pitenee ja kaikkialta maailmasta kuuluu samoja viestejä, niin kansaan iskee paniikki, nyt se on tapahtunut, jolle on naurettu vuosikymmenet. Jeesus sittenkin tuli ja haki salaa omansa, kuin varas yöllä, eikä ottanutkaan niitä, jotka niin pyhästi esittivät uskovaisia. Ylösotossa lähti vain nöyrät ja köyhät. Mieleltään nöyrät ja mieleltään köyhät, kuten vauvat, vammaiset ja pienet lapset.

Kun te jotkut sitten jäätte odottamaan häävieraan roolia, niin minä en näiden 14 vuoden tutkimusteni valossakaan osaa sanoa, meneekö siinä vain ensi syksyyn, vai vuoden päähän, vai jopa kolmen vuoden päähän. Mutta joka tapauksessa syksyllä pääsadonkorjuun ajankohtaan se pääsato korjataan, aivan samoin, kuten morsian oman ajankohtanaan, kesän kynnyksellä. Ei nämä vertauskuvat ole turhaan tehty ja aivan satavarmasti Jeesuksen näkyvä paluu osuu palmusunnuntaille, tasan 2000 vuoden päähän siitä, jolloin Hän edellisen kerran aasillaan tuli läpi Kultaisen portin Jesursalemiin. Niin tekee myös tässä muutaman vuoden päästäkin, vaan ei enää palvelijana ja aasilla, vaan suurena kuninkaana, koko maailmankaikkeuden Herrana ja luojanamme.

 

Takaisin