Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
11.5.2020
 

Elämä rusinapullassa

Maailma ohjaa ihmisiä ja toiset saattavat olla hyvinkin kuuliaisia sille, vaikka kuinka hälytyskellot soivat päässä.

Kristillinenkin maailma seuraa tämän maailman yleiskuvaa ja sallii kuin kiero asianajaja, kaiken minkä tämä maailma tahtoo. Kirkkomme seuraa maailmaa ja sen menoa, välittämättä vanhoista raamatullisista opeistamme.

Ihmiset menevät edelleen naimisiin toistelle vanhoja rakkauslupauksiaan, piittaamatta sanojen tarkoituksesta.

Maailma kulkee siten, että jokainen elää itselleen, emmekä me ota huomioon, että me olemme symbioosissa kuin pulla, jota pitää syödä alusta loppuun, jättämättä siitä muruakaan.

Eräät ihmiset elävät poimien elämästä vain parhaat puolet ja hylkäävät ja lakaisevat maton alle kaiken sen, mikä ei maistu. He eivät ymmärrä, ettei elämää voi elää sillä tavalla että vien hautaan saakka vain rusinat, mantelit ja sokerin pullan pinnasta ja jätän kaiken muun syömättä. Ei kukaan voi viedä tällä tavalla elämäänsä Jumalan eteen, luullen sen olevan ihan ok. ja että jätän kaiken Jumalan hoidettavaksi. Siinä käy itselle kaltoin ja joutuu Jumalan tuomion alle.

On paljon uskovia, jotka olettavat että kyllä se Jumala hoitaa minun asiani ja eikös se mennyt niin, että Jeesus oli minulle asianajaja, joten en minä mitään tarvitse. Voin elää kuten haluan ja kaikki hoituu.

Tällä samalla valheella on valtion kirkko seurakuntaansa pettänyt ja jättänyt kertomatta parannuksenteosta ja katumuksesta. Otatte vaan sen minkä tykkäätte hyväksi ja loput voitte hylätä. Avioerot ovat yksi tällainen seikka ja vastuun kanto ihmissuhteista. Hylätään vanhukset ja eletään kuin heitä ei olisikaan, kunnes ne kuolevat yksinäisinä. Sitten vasta kuoltuaan heistä vanhemmista muodostuu kaikkein rakkaimmat ihmiset jne. joita sitten muistellaan. Ei silti muisteltu elossa ollessa.

Mennään uusiin- ja taas uusiin naimisiin, välittämättä mitään mistään. Ei moraalista, eikä elämän kristillisistä arvoista. Jos ei homma liitossa toimi, niin ei kun ero vireille ja uutta matoa koukkuun. Ei kanneta vastuuta siitä, että Jumala oli sinulle järjestänyt miehen ja tälle vaimon, eikä se ole ollut mikään sattuma. Ei Jumala ole ohjannut sinulle vääriä henkilöitä, eikä tehnyt sinusta vahingossa naista vaikka lihasi himoissasi olet kyllästynyt olemaan sitä ja siksi haluaisitkin nyt olla mies ja aiot korjata leikkauksella Jumalan tekemän virheen. Tällä tavalla ihmiset ajattelee. He eivät ota huomioon sitä, että Jumala on tehnyt sinulle sellaisen elämänpullan, joka on syötävä alusta loppuun rusinoineen ja muruineen, kaikkineen, eikä siitä jätetä muruakaan, eikä siitä nypitä vain parhaita paloja ja osia, jotka maistuvat. Loput pitää sitten piilottaa jotenkin, kun se ei maistu.

Todellinen Rakkaus löytyy siitä, että ottaa kaiken vastaan nurisematta ja antaa Jumalan toimia ympärillä meidän kaikkien hyväksi. Älkäämme menkö korjaamaan Jumalan suunnitelmaa omanlaiseksemme, koska Jumala on luojamme ja ainoa, joka todella tietää minkä meille tarkoitti hyväksi.

 

Takaisin