Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
1.4.2020
 

Yhteiset ongelmat yhdistää maailman

Maailma on ajatutumassa selvääkin selvemmin tilanteeseen, jossa yhteisistä ongelmista on tulossa yhdistävä tekijä.

Korona virus aiheuttaa joka maassa suuria haasteita ja vetää kaikki maat taloudelliseen kurimukseen. Tämä on yhteinen ongelma, joka yhdistää maat taistelemaan yhteistä ongelmaa vastaan. Katoaa entiset vastakkainasettelut jne.

Lentoliikenne on ollut jokaisella maalla suuri ongelma ja se on ollut jokaisen maan elinehto. Nyt kun Korona virus on kaatanut lentoliikenteen ja kaikki palvelut, niin tämäkin on ikään kuin yhteinen ”ansio” ilmastonmuutosta vastaan. Tämä asia yhdistää maailman maat, riippumatta mistään.

Profetioiden mukaan, maailman on yhdistyttävä jollain tasolla ja se voisi olla juuri nyt. Sitten heidät yllättää turmio, koska tämän kaltainen yhdistyminen on täysin silmänlumetta. Se kestää yhtä kauan, kuin kestää yöllä satanut kevätlumi. Se sulaa seuraavana päivänä pois.

Ollaan siis monella tavalla nyt mielenkiintoisessa tilanteessa, josta paluuta entiseen ei enää koskaan ole. Tämä on jo nyt aiheuttanut maailmanluokan vahingon, jota ei enää kukaan, eikä millään rahalla voi korvata.

Toukokuussa alkaa näkyä talouden ensimmäiset vakavat oireet ja se osuu melko osuvasti mursiusneitojen heräämiseksi kysymään öljyä.

 

Takaisin