Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.3.2020
 

Osoittakaa nyt värinne ja luottamuksenne Jeesukseen

Nyt jos koskaan, kannattaa näyttää paikka ja luottamuksenne, mihin me luotamme ja mihin me vetoamme, nimittäin aika on nyt lähellä. Omerin laskentaan enää 2 viikkoa ja sitten 50 päivää. Nyt tässä hetkessä on tärkeää osoittaa kelle me kuulumme ja keneen me luotamme. Luotammeko mammonaan, peltipurkkeihin, wc paperiin vaiko Jeesukseen Kristukseen vapahtajaamme.

Nyt on se aika, jolloin toteutuu hetki, jossa leikkuumiehet tulevat. näkevät ja tunnistavat rikkaviljan, sitovat ne kimppuihin ja vievät nisun aittaan. Niinpä meidän on näytettävä leikkuumiehille keitä me olemme ja mitä tässä vertauksessa edustamme.

Ei taas turhaan tänään tullut törmättyä vanhaan tarinaan opetuslapsista Galileajärven myrsyn tullessa, kun Jeesus nukkui veneen pohjalla. Luottakaamme Hänen sanaansa, eikä maallisiin, vaikka myrsky onkin jo päällä.

Omeriin enää 64 päivää…

 

Takaisin