Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.3.2020
 

Jumala osoittaa miksi näin

Kristikunta jakautuu kahteen osaan, toiset liberaaliseen kaikkia ”rakastavaan” mutta Jumalan sanan hylkäämään paradoksiin, sekä omien mielihalujen mukaan Raamatun taivuttavaan ryhmään. Toinen ryhmä taas on vanhoilinen, joka ei halua pilkkuakaan viilattavan Raamatusta pois ja kunnioittaa vanhoja arvoja ja lakeja.

On silti hyvin huomattavaa, että häilyvät asiat, kuten rajojen avoimuus, ei ole niin helposti mitattavaissa tämän kaavan kautta. Moni itsensä hyvänä ihmisenä pitävä uskova avaisi maamme rajat kaikille tulijoille, koska niinhän Jeesus tavallaan meitä opetti… vai opettiko… ihan niin?

1. Mooses 11:1-9 Ja kaikessa maassa oli yksi kieli ja yksi puheenparsi. Kun he lähtivät liikkeelle itään päin, löysivät he lakeuden Sinearin maassa ja asettuivat sinne. Ja he sanoivat toisillensa: ”Tulkaa, tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi”. Ja tiiltä he käyttivät kivenä, ja maapihkaa he käyttivät laastina. Ja he sanoivat: ”Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan”. Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: ”Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä.” Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan.

Nyt kun Korona virus jyllää, niin tässä me näemme juuri Jumalan kyllästymisen maailman rajojen avoinna pitämiseen ja Islamin, sekä muiden pakanauskontojen leviämiseen. Se on kuin koronavirus, joka leviää ja saastuttaa kaikki kansat.

Ei Jeesus opettanut, että pitäkää ovenne avoinna, vaan auttakaa hädässä olevia ja niitähän riittää, eikä ne ikinä lopu. Muttei Jeesus tarkoittanut, että ottakaa ja adoptoikaa kaikki hädässäolevat niin, että heistä tulee teidän kuiviin imijöitä, laiskoja ja ahneita. Päin vastoin, tästä oli jossain opetustakin, joskaan en enää muista missä kohtaa Raamattua. He tulevat maan ääristä, oudot kulkijat ja he käyttävät teitä hyväksenne ja lopulta pahoinpitelevät teidät, raiskaavat lapsenne ja vaimonne ja ryöstävät teidät. Tällä tavalla Jesaja muistaakseni profetoi.

Me voimme nähdä myös toisen häilyvän esimerkin, ilmastopolitiikan, jossa ilmastovouhottajat osoittautuvat juuri niiksi samoiksi ihmisiksi, jotka pitävät rajat avoimena ja sateenkaarimerkit vaatteissaan. Kun taas ne, jotka eivät ollenkaan innostu aiheesta, ovat kumman syystä konservatiivisia.

Tällainen on tällaista teknistä henkientunnistamista!

 

Takaisin