Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.3.2020
 

Jumala näyttää nyt konkreettisesti ihmisille…

Ihmiset ovat julkisesti pitäneet Raamattua wc paperina ja halveksuneet sen siihen kastiin. Nyt Jumala konkreettisesti näyttää jumalattomille ihmisille, ikään kuin ironisesti pilkkaamalla tämän mielitekoja, luottaa nyt wc paperiin, kun ei Psalmi 91 kelpaa.

Psalmi 91:1-7 Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: ”Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu.

Liberaalikirkon uskontunnustus

Minä uskon wc paperirullaan, sanitettitilojen ja puuseiden puhdistavaan välineeseen, ja rullatelineeseen, wc:n ainoaan pelastajaan, meidän rullaamme, joka sikisi Suomen metsistä, syntyi Serlan paperitehtaassa, kärsi laman aikana, vietiin Brasiliaan, fuusioitui, kuoli ja haudattiin, astui alas rahtilaivasta, nousi kolmantena päivänä keskusvarastolta, astui ylös Prisman hyllylle, istuu talousosastolla, kunniapaikalla, talouspaperin, oikealla puolella ja on sieltä tuleva pyyhkimään eläviä ja kuolleita.

VS.

Minun uskontunnustukseni

Minä uskon Jumalaan, Isään, Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan, ja Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kärsi Pontius Pilatuksen aikana, ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin, astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin, istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

Tämä oli siis Elian pilkkaa, baalinpalvelioita kohtaan!

 

Takaisin