Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.3.2020
 

Koko maailma pysähtyy!

Alkaa näyttää siltä, että koko maailma pysähtyy, kaikki tapahtumat perutaan ja kaikki hiljentyy. Omeriin on päiviä vissiin joku 87 päivää, joten siihen mennessä olemme nähneet jo melkoisesti lisää tätä lopun etenemistä aivan sinne h-hetkeen. (Laulujen laulu 2:10-13)

Panin tuossa merkille vanhat Baba Wangan ennustukset ja totesin, että on niissä muuten ollu paljonkin perää ja tulee vielä olemaan. Esimerkiksi ehkäpä me näemme Putinin murhayrityksen ja Trumpin sairastumisen joka aiheuttaa tämä kuuroutumisen. Venäjä alkaa Ivalon kautta provokaatiot ja Venäjä myös tulee Turkkiin Istanbuliin sotalaivoillaan ja sitten se onkin menoa… Pannaan pyhä vaatteet päälle ja lomille lomps!

Luuk. 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
 

Takaisin