Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.3.2020
 

Eilen villiohra löytyi Israelissa

Raamatullinen vuodenvaihde alkaa aikataulussaan, koska villiohra löytyi 9.3.2020 Israelin alueelta.

Pääsiäinen ja omerin laskenta voidaan siis aloittaa ennakoidun laskelman mukaisesti ajallaan.

Raamatullinen vuodenvaihde on siis 25-26.3.2020. Siitä lasketaan pääsiäinen 5-11.4.2020 ja omeria aletaan laskea 12. päivä klo 18 jälkeen aina sinne 50. päivään saakka, joka on 31.5.2020 klo 18:00 ja sen jälkeen voidaan jälleen odottaa tapahtuvaksi Laulujen laulu 2:10-13 ”…nouse sinä kaunokaiseni ja tule” laulaa Daavidin poika morsiamelleen.

Tiukin odottamani h-hetki on 1.6. klo 10 aikoihin aamulla. Perustuu Olav Rodgen norjalaisnäkyyn, jossa kello oli siellä 9 aamulla.

Ja sitten taas muistakaa, ettei tämä päivämäärä ole mikään yksittäinen profetia, vaan tämä perustuu joka vuotiseen tulkintaan omerin laskennasta, jossa 3. Moos. 23:15-17 mukaan täyttyy tämä uutisviljasta kahdeksi kakuksi synnissä leipominen ja sen tuominen Herralle uutislahjaksi, näytteeksi, millainen sato olisi syksyllä tulossa. Ja jos ahdistuksen ajat ovat vain 3,5kk niin häävieraat tulevat syksyllä ja samalla sato on kypsä korjattavaksi. Mutta satoa ei saa leikata pellon reunoja myöden, vaan ne reunat täytyy jättää köyhän kulkumiehen ruuaksi, joka tarkoittaa Jeesuksen näkyvää paluuta.

Mielenkiintoinen kevät jälleen ja tämä onkin sitten 14. omerin laskenta ja odotus minun osaltani, koska 2007 keväällä odotin ensimmäisen kerran.

 

Takaisin