Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
29.2.2020
 

Mitä jos Trumpin 4 vuotta toteutuu?

Piirsin hieman kuvallista kalenteria ja merkkejä pääkohdin, siitä miten lopuanajat menisivät, jos trumpin rauha toteutuisi tässä piakkoin. Nimittäin ainoa asia mikä ”pakottaa” rauhan 7-vuotiseksi olisi Danielin 9:27 jossa sanotaan, että keskellä rauhaa se rikotaan. Ei siis sanota että missä kohtaa keskellä ja onko se oikea termi ”kesken”, elikkä kesken rauhaa? Se ei siis välttämättä tarkoita puoliväliä.

Siis mitä jos morsian lähtisi keväällä 1.6. ja häävieraat heti syksyllä perässä? Ei se olisi vallan mahdotontakaan, nimittäin karitsan häät olisivat heti perään ja jopa osia muitakin asioista tukisi tätä ajatusta, kuten se, että kun he sanovat nyt on rauha, ei mitään hätää, niin juuri silloin heidät yllättää turmio. Rauhaa ei nääs kestäisi kauaa ja kaikki kauheus alkaisi aika nopeasti, joka sekin on raamatullinen totuus, eikä tämä myöskään estäisi herätyksen toteutumista. Mulla vaan meinisi tällä kaavalla ns. etusivu uusiks 😉

Muttei tää silti pelastussanoman peruskaavaa miksikään muuta. Vain yksi asia muuttuu, ns. ahdistuksen aika lyhenee huomattavasti.

 

Takaisin