Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.2.2020
 

Venäjä iskee Turkkiin ja saapuu laivoineen Istanbuliin

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/turkki-avasi-pakolaisille-portit-eurooppaan-tuhoisa-ilmaisku-uhkaa-karjistaa-turkin-ja-venajan-tilanteen-syyriassa-turkki-aloitti-heti-vastaiskun/c3f82141-f9fc-4082-be0a-094f2ddd382b

Venäjä on iskenyt nyt turkkilaisia joukkoja vastaan Syyriassa ja kun Turkki iskee piankin takaisin, siitä alkaa melko soppa syntyä.

Vanhan rabbin profetiahan kuuluu, että laittakaa pyhävaatteet päälle kun venäläiset laivat saapuvat Istanbuliin. Tarkoittaen että Herra on silloin tulossa.

Tässä alkaa olla hetket, jolloin profetia toisensa jälkeen alkaa toteutua.

Esimerkiksi itse sain ihan tuoreen profetiaunen 4.2. aamulla herätessäni. Näin turkkilaisen näköisen miehen viiksineen portilla, jonka tämä avasi. Portista lähti kulkemaan ihmisiä pitkänä lauttamaisena jonona kohti länttä. Sitten minulle sanottiin vain sanat ”kaksi miljoonaa”. Siihen uni päättyi, eikä ollut vaikea tätä unta tulkita, sen verran selvä se oli.

Mutta nyt tämäkin uni on toteutumassa, vain luku 2 miljoonaa on vielä tuematta siitä läpi. Turkkilaisen näköinen mies tosiaan on portit avannut länteen ja ihmisiä on alkanut siitä virrata. Laskurit päälle sitten…

Uskon että tänä keväänä profetia toisensa jälkeen alkaa toteutua ja ihmiset heräävät siihen tosiasiaan ja alkavat etsiä totuutta.

Samalla muistuu mieleeni Ivalon lumiprofetia, joka avaa yhden portin Suomen ja Venäjän välille. Luultavasti konfliktin muodossa. Elikkä kun Ivalossa lumet sulavat ilmeisesti yhdessä hujauksessa. Olisko sitten joku iso lämpöaalto joka ne sulattaa sitten. Mutta ymmärsin, että kun lumet sulavat Ivalossa, niin sitten ilmestyy Venäjän liput sinne.

 

Takaisin