Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.2.2020
 

Saatana yrittää sekoittaa ihmisten käyttämiä käsitteitä

Jostain syystä tänään olen monta kertaa joutunut puhuteltavaksi ko. aiheesta ja törmännyt jatkuvasti milloin mihinkin vanhaan ymmärrettävään hyvään, josta on tullut käsitteenä paha. Samalla on tullut uusia termejä, jotka ovat saatanalle edullisia, voittaakseen pyhät.

Sana vanhurskas tarkoittaa ahdasmielistä itsensä ylentäjää, kun taas sana tosiuskova, on hihhuli ja fundamentalisti. Näitä riittää…

Mutta sitten on näitä asioita, jotka mielleettiin vielä 70-80 luvuilla ihan hyviksi arvoiksi, kuten isänmaallisuus ja kansallismielisyys. Nyt näistä on tehty natseja ja fasisteja.

Meille kaikille tuttu sananlasku on, että ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä. Toinen maailmanosota teki tämän eteen paljon, kuten vaikkapa sana fasismi on itseasiassa termi joka ilmoittaa sen vastustavan kommunismia, joka oli syömässä Eurooppaa 1945 jälkeen. Myöhemmin fasismi sana sai lisäpiirtietä, elikkä se vastusti liberaalista politiikkaa. Edelleen hyvää… Elikkä sana fasismi on loppujenlopuksi ollut hyvää tarkoittava ideologia, jonka Mussoliini pilasi yhdessä Hitlerin kanssa.

Suomi oli 1939 fasistinen maa, joka rukoili Jumalaa!

Näin on tultu aika karuun tilanteeseen. Jopa suuri osa uskovista kauhistelee ihmisiä, jotka ovat fasisteja. He rinnastavat heti kaiken rasimiin ja kaikkeen siihen, mitä tuo sana ei koskaan tarkoittanut. Italia oli 1939 katolisen kirkon pääpaikka ja tietyllä tavalla kristinuskon keskus ja on sitä edelleen. Silloin oli selvää, että Italia halusi taistella ateistista Neuvostoliittoa vastaan kaikin keinoin. Mussoliini vain oli vallan sokaisemana kadottanut vanhan ideologian ja pilasi koko fasismi sanan perusaatteen.

Kun katsoo tänä päivänä ketkä sanovat olevansa fasisteja, he ovat ehkä rehellisiä tai sitten he eivät täysin ymmärrä termiä. Sen sijaan antifasistit ovat huomattavasti väkivaltaisempia kuin itsensä fasisteiksi kutsuvat. Elikkä taas tullaan siihen samaan. Mies pahentaa terminsä, kunnes sen suuri kansa viimein ymmärtää. Siksi synnin on tultava suureksi.

Nykyään Suomessa ei edes välitetä määritellä termiehn käyttöä, vaan paukutellaan termejä menemään syyttävällä sormella, tajuamatta mikä mitäkin oikeesti tarkoittaa. Kukin pelaa vain oman ideologinsa pussiin.

Näitä termejä on kymmeniä, ellei satoja. Esimerkiksi sana feminismi on alunperin ollut hieno ajatus ajaa naisten asemaa mutta siitä on tullut kirves, jolla hyödynnetään ”feminismi mussoliinin aatteita”.

Feminismi on jo nyt kärsimässä pahaa inflaatiota, juuri kyseisen saman ilmiön takia.

Natsismi tosin oli yhtä paha jo lähtökuopissaan, kuin oli Stalinin kommunismikin. Kumpikin olivat mätiä kananmunia jo valmiiksi.

Tuo mainitsemani uusi termi on vihapuhe, jolle ei ole mitään lain pohjaa. Se on vain mainio keksintö käytettäväksi missä tahansa yhteydessä, jossa joutuu kritiikin kohteeksi. Aivan loistava väline, jonka yhteiskunta otti heti käyttöönsä.

Toivottavasti Jeesus hakee meidät pian pois!

 

Takaisin