Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.2.2020
 

Tämä päivämäärä 02.02.2020

Itsellä on aina ollut sisäisesti tiedossa, että saamme kokea jonkin oikean käännekohdan, jossa asiat selvästi alkaa kulkea tietyllä tavalla toisin kuin ne meni ennen tuota käännekohtaa. Olen kutsunut sitä ”suureksi sivuksi” joka käännetään auki, kuin uusi aukema jollekin uudelle aikakaudelle.

Jos menemme siihen Nooan aikaan, jossa tätä samaa pitäisi nähdä siinä ajassa, niin Jumala käski Nooan perheineen arkkiin, jotka sinne ensikehotuksesta menivät ja sitten Jumala itse sulki sen arkin ovet. Juuri siinä pisteessä tämä 02.02.2020 kuvastaisi olevan, elikkä päivämäärä, joka ei ole meidän käsissämme mitenkään.

Jos aika olisi juna, joka hitaasti pysähtyy, vaihtaa veturin toiseen päähän ja lähtee sitten hakemaan uutta vauhtia pysähdyksistä, niin se ei lähde heti sataa mihinkään, vaan nytkähtäen se alkaa kiihdyttää ja loppu tulee rutosti ja äkisti, kun se pääsee vauhtiin.

Siis pitää muistaa, että tämä on vain tulkintaa ja ko. päivämäärä muistuttaa käännekohdasta. Minä en ole varma mistään muusta kuin profetioista, joita olen saanut julistaa. Nämä kaikki ovat vain taivaalle tähyilemistä ja valvomista.

 

Takaisin