Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.1.2020
 

USA VS Iran – ohjus tuhosi 2

Alkaa vaikuttaa tosiaan siltä, että Trumpin uhkaus 52:sta lukitusta kohteesta, jos Iran kostaa/hyökkää USA:n kimppuun, on vaikuttanut tähän ukrainalaiskoneen alasampumiseen. Aikaa oli kulunut jo 4h ohjusiskusta, joten Iranin sotavoimat katsoivat ukrainalaiskoneen olevan ensimmäinen isku esim B52 pommittajalla ja lopputulos oli hätiköity.

Tietyllä tavalla ymmärrän panikoinnin jonkun ilmatorjuntavalvonnan päällikön silmin katsottuna, että hei, täs ei ole aikaa nyt miettiä, vaan ampua heti ko. lähestyvä iso kone alas. Melko loogista!

Tämä nyt tietenkin antaa koko kevään aikaa spekuloinnille ja provokaatioille, kunnes oikealla hetkellä sitten…

Uskon edelleen täsmällisesti ykkösenä ainoastaan omerin laskentaan, koska se on raamatullinen ja se liittyy nimenomaan sadonkorjuutapahtumien ensimmäiseen otantaan, uutisviljaan, josta leivotaan kaksi kakkua. Nämä tarkoittavat eläviä ja kuolleita ylösotettavia.

Tämä kokonaisuus antaa Paavalin sanoille merkityksen, ”ette suinkaan ehdi ennen heitä, poisnukkuneita”, koska poisnukkuneiden sielut ovat jo siellä valtaistuinsalin alttarin alla odottamassa. Siksi Jeesus sanoi ja lupasi ryövärille ristillä, että olet vielä tänään siellä.

Viidennellä sinetillä nuo alttarin alle tulleet sielut saavat pitkät valkoiset vaipat, koska on selvää, ettei ruumiiton sielu tarvitse vaippaa, joten heille annetaan taivasruumis ja he ovat jo siellä, kun me, elossaolevat yhdessä silmänräpäyksessä muutumme ja kohtaamme heidät sitten siellä.

 

Takaisin