Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
13.12.2019
 

Päivän puheenaihe, ISIS lapset ja vaimot

Minulta ei onneksi asiaa kysytä, eikä moni halua edes tietää mitä mieltä olen mutta kun minullakin on mielipiteeni ja osaan asioita kääntää kristilliseen näkökulmaan, niin vastaan.

Mielestäni yhtään ISIS naista ei saisi tuoda, ellei ensin säädettäisi Suomessa terroristilaki, jossa voidaan tuomita terroristiryhmään kuulumisesta riittävän kova vankeustuomio, jotta nämä voitaisiin erottaa useiksi vuosiksi lapsistaan, niiden kehittyessä aikuisiksi.

Kristityillä on tapana noudattaa aina kaavaa, kaikki anteeksi heti ja ilman minkäänlaista katumusta.

Katumus ja siihen kuuluva parannuksenteko liittyvät olennaisena osana anteeksiantoon.

Emmekä me voi mitenkään tietää varmuudella, mikä katumus on näyttelyä ja mikä ei, varsinkin kun nämä ovat erittäin hyviä siinä, valehtelu ja näytteleminen.

Siksipä meidän kuuluu erottaa ihmiset kahdella tavalla. Pyhä Henki tuomitsee ihmisen, eikä meidän tarvitse sitä tuomita. Kadotustuomiolla!

Sen sijaan, jokaisen on maksettava maallinen hinta teoistaan. Ei kukaan voi päästä kuin koira veräjästä, saamatta teoistaan rangaistusta.

Niinpä tällainen terroristilaki olisi ainoa kunnollinen laki, joka pitäisi sorvat heti. Elikkä silloin maahan voisi tuoda naiset ja lapset, mutta se edellyttäisi noiden naisten pitkiä vankeustuomioita. Kuka tahtoo ja kuka ei tahdo tulla, se on oma valinta. Linnaan joutuu ja lapset pois. He saavat lapsensa vasta oman toimintansa kautta kun ne kasvavat ja äiti on kärsinyt tuomionsa.

Tämä on minun mielipiteeni.

 

Takaisin