Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.11.2019
 

Mää en tiiä mutta…

Ihmettelen aihetta välillä, koska oli mielenkiintoista nähdä, kuinka tieteen akateemikot tuomitsivat miehen mm. kuolleeksi kasviksi.

Asiaa silleen pitää miettiä, että minä en ikinä ennen tätä, enkä sen jälkeen ole nähnyt unta kenestäkään julkkiksesta, Ei yksinkertaisesti kiinnosta sellainen.

Nyt kumminkin asia meni ihan uusiksi, koska näin selvästi unen ja vieläpä aikana, jolloin kukaan ei odottanut mitään, vaan tämä oli juuri loukkaantunut vakavasti ja makasi teholla. Elikkä sain tämän uninäyn 2014 keväällä.

Niinpä näin unen, jossa näin Michael Schumecherin makaavan koomassa. Lähestyin häntä ja kosketin tätä käsivarresta. yhtäkkiä hän vain heräsi.

Näin tapahtui, vaikka moni sano, että Michael on vegetatiivisessa tilassa, jolta on turhaa kysellä mitään. Hän ei kommunikoi, eikä elä muuta kui elimellisesti, Näin tilanne tuomittiin… mutta!

Yhtäkkiä asioita alko valjeta pikku hiljaa, pilkkaajat pilkkaa edelleen jotta he saavat ansionsa mukaan, Mutta tuttuun vanhaan tyylliin he eivät halua törmätä totuuteen. He eivät haulua tunnustaa syntisyyttään.

Tämä Micael Schumacher profetia toimii kuin denotattori, siten että se laukaisee kaikkien profetioiden liikkeellelähdön.

Nimittäin, minä näin sen toisen unen, jossa selvästi olin samasssa paikassa kuin ennekin mutta nyt… Mitä nyt!? Hän oli hereillä ja sano jotain mitä oli kokenut siellä koomassa. Ei ehkä kovin omituista sinänsä, mutta profetianana mahdoton sanoa, ettei se olisi totta.

 

Takaisin